3yildir ewliyim kaynanamdan ayrı yaşıyorum. Ama sanki bir gibiyiz ewime gelmez ama benim akrabaları m8 cewreme hep Salça olur bize gelmesini engeller annem geldi doğuma ben doğuma girdim annem falan dışarıda benim bir akrabalar konuşmuşlar geliyor demiş yenge tek yanlız kimsesi yok oda demiş haklısın kimsesi yok anası babası da yok kaynanam da dinlemiş sonra annem sen nasıl dersin kimsesi yok sen kimsin demiş kavga ettirmiş annemle. Kaynanam da2 hamilelik geçirdim birinde demedi kızım canin bisey çekti mi bir ihtacin war mi demedi sonra annem demiş ki senin benim oğlumun ewinde ne işin war gelme oğlumun ewine ananem de git surdan kızım ameliyat ta seni çekmem konuş kapandı annem giti eşim hadi gidelim babam çocuğu görsün dedi bende gelmiyorum niye dedim annemi kovmuş ne işim war onun ewinde falan yok hem kaynanamla konuşmuyorum ben önceden açtı ağzını hakli olduğum halde eşim yok sen haksızin sen kötülük çıkarıyorsun beni annemin aklı çocuk aklı dedim bende cahilim daha neler neler kızlar ailesinden bıktım walla bebeğimin yüzünü bilmiyor lar ailesi ama eşim bunu sorun etmiyor beni haksız buluyor