Kızlar eşim 2 kardes bi ablası var başka yok. Ablasnn da 2 çocuğu var oğlan 15 yaşında kız 8 . Neyse işte kayın babaminda durumu iyidir gayet tarlası motoru flan var. İlk torun olunca oğlanı baya şımartmislar her istediği olmuş hala da oluyor. Geçen iPhone istiyormuş kaynanam dan arkadaşının dedesi almışta bunun iPhone yu yokmuş eşimde geçen benimle mal davası yapiyo dedi. Kayannamda kimsenin suçu yok biz alıştirdk şımarttk dedi. Ama lafta derler söyle iyi bi azarlasalar öyle şeyleri ağzına alamaz. Ya sen kimsin ki mal davası yapacaksn yaşına da bakmadan. Benmde dedemin durumu iyi ama asla yapamayz mal davası annem varken bize mi düşmüş ki annemde asla yapmaz. Ama bunlar böyle degl gorumcem de yapar hele biraz zaman geçsin. Ben bisey demiyorum. Çünkü demek bana düşmez eşimde diyor ama o kadr ses çıkarmıyor. Gerçekten eşimin erkek kardeşe ihyaci yok bu cocuk onu aratmiyor. Kayın babam eşime para verse onun lafını yapıyor oğlunuza veriyosunz diye. Biride ağzına vurmuyor ki o oğlumuz sana mı sorcaz verirken diye. Gerçekten o kadr sinir oluyorm ki artk . Kaynanama gorumceme biseydememek için kendimi zor tutuyorum. Siz olsanız ne yapardinz kızlar böyle bir durumda