0 oy
491 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dün gece Antepde sel oldu bildiğiniz gibi esim gece gelebildi ama arabayı görün kazadan çıkmış gibi sabah sitenin kapısına kadar gidemedi çekici gelip aldı o kadar kuvvetli dolu yağdı ki sabah ezann da uyanıktm bu mahallede köpek bir iki tane ama hiç seslerini duymayız bugün kızlar ezan başladıgi anda belki 20 tane köpek öyle bir Ulumaya başladı ki sanki yalvarircasına içim titredi defalarca şahit olmuşumdur benimde köpeklerim var ama bu başka birseydi rabbim yeri göğü  sakinleştirsin artık :( deprem olsa sokağa çıkamayacak durumdayız bizi ne yer ne gök barındırıyör artık 

10 Cevaplar

0 oy
(684 puan) tarafından
Amin canım. Rabbim yardımcınız yardımcımız olsun inşallah köpek havlayınca bile çok tuhaf oluyorum içimi korku sarıyor. Dua edip ibadet etmekten başka yapacagımız bişey yok
tarafından
Yà sabahki çok farklıydı sanki yalvariyorlardi çok tuhaf oldum
(684 puan) tarafından
Hayvanlar hissedermiş ya canım yalvarıyorlardır belkide Allah sonumuzu hayır etsin inşaAllah
tarafından
Ne yazık bize içimden dedim hayvanlar bile suçsuz günahsz böylesine yalvariekn biz ne yapıyoruz diye
-Reklam-
0 oy
(349 puan) tarafından
kiyamet alametleri canim hep rabbim bizi uyariyor gercekten 
tarafından
Uyarıyor ama anlamıyorlar depremde evde kocaman ağaçlarım bile korkudan öldüler
(3,891 puan) tarafından
Ağacın nasıl öldü, pardon?
tarafından
Depremden sonra çok kişinin evindeki bitkiler yapraklarını büktu areka palmiyem var yaprakları şemsiye gibi kapanmıştı düşün o biraz açıldı ama büyük ağacın vardı öldu bitki
0 oy
(18,539 puan) tarafından
Allah'ım gerçekten bu afetlerle büyüklüğünü ve bizim aslında ne kadar aciz olduğumuzu hatırlatıyor. Allah'ım hepinize yardım etsin. O kadar zor bir durum ki. Çok şükür eviniz var başınızın ustunde. Allah'ım bundan sonra hep güzel günler gösterir inşallah 
tarafından
Deprem oldu sokaklara çıktık arabarda yattık binalardan kaçtık sel geldi bu defa evlerin üst katlarına kaçmaya başladık dolu geldi açıkta arabaları bina altlarına  çektik köşe kapmaca gibi depremden sağ cikanlar ölümle baş edebilirim sanıp yine unuttu Rabbini 3 günde unutuldukca hatırlatıyor yer gök artık durmuyor
(18,539 puan) tarafından
Aynen öyle oldu malesef
tarafından
Duà etmekten başka çaremz yok :(
0 oy
(2,847 puan) tarafından
Bende köpek havlamasindan korkar oldum sesini duydum mu sanki yüreğim ağzımdan çıkacak öyle kalbim atıyor önceden derdim bu kopekdir havlar ama depremden snra korkar oldum. Rabbim sonumuzu hayr etsin ama akillanmayacagiz yine bı gösteriş yine bı kibir yine bı kendimi üstün görme çabasındayız Rabbim iyi etsin ... Hâlâ devam ke watshapa yediklerini atmalar. Biyerlere gittiklerinde atmalar. Eşleriyle yaptıklarını atmalar yine aynı yine aynı 
tarafından
İnsanlar malesef ne kadar aciz olduğumuzun farkında değil . Canım çok duydum köpek uluması ezanla ama ilk defa böyle birşeyé şahit oldum içim titredi onların o seslerine
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Bugün deprem oldu sanırım yine onu haber vermek içindir o sesleri. Hayvanlar depremin olacağını bilir ve haberlermiş
tarafından
Sabah oldu evet maraşta depremden önceki günde bütün gece ulumuslardi
0 oy
(6,632 puan) tarafından
Evet dün bende duydum köpekler susmadı bı türlü yaaa

Rabbimin gazabindan yine ona sığınıyoruz ne zaman salinleyecek bu dünya 
tarafından
Artık hergün yeni bir felakete uyaniyoruz:(
0 oy
tarafından
Allah sabır güç kuvvet versin canım size Allah'ım korusun oradakileri
tarafından
Amin canım ya
0 oy
tarafından
Evet çok kötüydü dün gece Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah gerçekten deprem olurda çıkamayız diye korkuyorum en çok 
tarafından
Gidip arabaya kaçıyordk dün arabada bozuldu suan bişey olsa ne yaparım bilmiyorum
0 oy
(682 puan) tarafından
Bu devr-i alem hak ediyor 
tarafından
Çok haklısın malesef
0 oy
tarafından
Aynen bende antepliyim bana korkunç bir geceydi ya kendi kendime düşündüm deprem olsa nasıl yapacağız dolulad kocaman kocaman yağıyordu 
tarafından
Biliyorum adil ustayı hemen bizim sokakta  yukarı tarafta belediyenin binaları var ablam orada oturuyor bir sorararim ablama ben 11katta oturuyorum çokta korkuyorum valla deprem olsa inemeyiz
tarafından
Allah korusun canım inşallah bidaha olmaz ama yüksek kata bende gelip gitmem korkuyorum artık atakent de evi gazikentte orta hasarlı yıkılacak  ev de kalmamış sağlam burda aradık sıfır inşaatlar bile çatlak ev bulmak çok zor şükür benimkinde hiçbişey yok da
tarafından
Ramazann Son haftası geçicez dükkana bende gelip giderim gel birgün çayımı kahvemi iç beklerim
tarafından
İnşallah canım tanışmış da oluruz
tarafından
İnşallah canım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 298 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 393 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy