Vallaha en zoru 24 camlı koca bir balkon ve mutfakti. Mutfağın 2 kapısıda cam üstelik. Birde salonun balkona açılan cam kapısını sayarsak 3 cam kapı. Tam tamına 7 8 gündür elimin değmediği bir nokta bırakmadım duvarlara kadar sildim. Bugünde koridordaki öküz sığınağı kadar bir dolap var onu ve salonu halledicem. Allah nasip ederse yarında tuvalet banyo sonrası yatış. Evin içi yumoş ve domestos kokuyor kesinlikle temizlik çok başka bir şey. Ha bu arada oturma odası koltukları VS hepsi silindi tam 8 günüme mal oldu 3 yer. Aslında yatak odamı temizledim dolaplarıda düzenli ama dolapların içini temizlemedim bir kokusu değişsin diye belki orayada el atarım. Bayrama 13 gün kaldı baklava açmam lazım daha sıkıldım kız bu ne be vallaha orayı sil burayı temizle kendime bakamadim kaç gündür duş alıyorum ama saçımı taramaya vakit kalmıyor bir günde kendimi dip köşe temizlicem zaten burcu burcu domestos kokuyorum. Aşkolarim ben temizlik hastası bir insanım o yüzden postu mazur görün bir kaç aşkoma kaç gündür öpücük atmıyordum kamkilerimi çok özledim şlap muck ❤️ elifaşko gözde aşkokuşko hülloş sevgilim ve beni görünce cazibeme dayanamayan sevdoş (sana 8 günlük bir sevişmeli borcum var yaz deftere)