Kızlar öncedende bahsettim kayınvalidem emrivaki yaparak evine çağırıyor diye. Çünkü normal zamanlarda artık bezdirdiği için gitmeme mesafe koyma kararı aldım eşimle ev bakmaya gidicez yarın bir baktım kendisine plan yapmış oda geliyor ve bana diyor ki eee artık iftarı bende yaparsınız duruma bağlı eve geçeriz olmadı dedim ne alaka ben evde (eşimin) sevdiği çorbayı yapıcam burda yer gidersiniz hadi iyi akşamlar dedi ya bu 2 oldu nezaman adımımı atsam dışarıya birşekilde evine mecbur bırakıyor rahatsızım yolda yürüyemiyorum ağrıdan ama 1 saat yol gidicem evine hayır ne diye bizim peşimize takılıyorsun pazar günü. Bide yanına taşını almışım hamileyim daha 2. Ayım ben bakamazmılım o bakıcakmış gelip gidemezmiş o yolu gerçekten eşime yansıtsam ister istemez aramızda sorun çıkıcak yani ben napim Allah aşkına evine gitmekte ne var dicek sinin telefon konuşmak için ki acil olmazsa asla yapmam odaya geçtim vay edifendim ben neden yatağın üstüne oturmuşum kıyafetimle çok geriliyorum rahat değilim. Gerçekten çok yoruldum