Genlerinde pintilik varsa çözüm yok canım, benim bebeğim de benim ailemde ilk torun her ay ayın 5inde maaşları yatar hesabıma para gelir. Bez falan alımlarını istemesekte annem babam yapar, kıyafet alır. Biz bir şey alınca bize niye demediniz biz alırdık derler. Çok şükür iyi bir gelirimiz var, anneme alma- verme derim. Torunuma yapamıycam da kime yapıcam der.
Eşimin ailesi ellerini 1 kere ceplerine atmadılar. Var biliyorum ama yapmadılar, yapmıyorlar da. İlk torunlarına kurban kestirmişler, bize de kestireceklerinin sözünü verdiler 16 ay oldu. Bilezik sözü falan verildi.. foss.. aileme güveniyorlar, paramızın olduğunu biliyorlar yapmıyorlar boşver evlat kayırıyorsa kendi bilir. Daha elden ayaktan düşmediler.. 6 yıla gidiyoruz hala daha benim takımlarında aklı.. eşim ben alabiliyorum ya boşver takma diyor ama konu açılınca insan haksızlığa uğradığını düşünüyor.. Ama ben ne yapıyorum, bunu annem aldı, bunu babam aldı, bunu dedesi yaptırdı gözüne sokuyorum. Hatta Allah biliyor bazen kendi aldıkları mı da anneannesi aldı falan diyorum zaten her ay yüklü bir harçlık gönderiyorlar.. ötekiler anlık kızarıyor ama o kadar yani..