Kızlar yeni taşındım mahalleden evime çok yakın bir kadınla tanıştım. birkaç ay oldu taşınalı bu sürede çöp atmaya çıktığımda yada markete falan çıktığım da öyle ayak üstü laflarız bu son 1 aydır sürekli kapıma gelir çok hızlı vurur birşeyler istemek için. Hamile olduğumu ve korka bileceğimi biliyor hatta bunu ona ben söyledim, "kapıyı çalınca yavaş çal abla korkuyorum dedim" tamam dedi ama yine aynı ve öyle hal hatır sormak için de gelmez kapıya illaki birşey ister bende yok diyemiyorum veriyorum ne istiyorsa. Tabiki veririm ama hani hergün mü insan gelip birşeyler ister. Üstelik kapıyı öyle bir çalıyor ki alacaklı gibi.
Bugünde aynısın yaptı çok korktum yüreğim hop etti resmen karnıma bir arı girdi karnım sertleşti çok korktum bebeğime bişey oldu sandım. Birkaç defa uyardım yavaş çal kapıyı açmıyorsam belki müsait değilimdir diye ama yok aynı. Bir keresinde banyodaydım yine çaldı kapı müsait değildim açmadım ama öyle bir çalıyordu ki kapıyı sanırsın kırıldı kapı banyodaki çok tedirgin oldum üstelik hamile olmasam hadi neyse ama. Doğumuma da az kaldı bebeğim doğarsa bu kadın böyle çalarsa kapıyı busefer gerçekten ciddi birşekilde gelme diycem sizce ne yapmalıyım