20 gün önce sezeryan dogum yaptım 1 hafta ablam kaldı yanımda sonra kayinvalidem geldi 40m cikana kadar kalacak diye daha fazla kalmayı planlıyor bana inat olsun diye.. velhasilkelam ben hamileyken ev sahibi evi satıcam diye bizi evden çıkardı elde yok avuçta yok ablam 15 bin TL verdi öyle taşındık. Hamileligimde yol parası kalmıyor diye ekmek alamadigimi biliyorum diğer ablam sanki hissetmiş gibi erzak yardımında bulundu. Çocuğumun bütün kıyafet bakım dogum akliniza ne gelirse hepsini benim ailem karşıladı. Kayinlarim gorumcelerim bırakın yardımı hayırlı olsun demek için bile aramadilar. Biz evlenirken eşimin araba borcu varmış ben bilmiyordum sonradan öğrendim neyse altinlarimi verdim yine de kapanmadı borç 30 bin kaldi kalan 30 bini de ablamdan borç alıp ödemişti esim.. babam aradı bugün size gelicem diye babamda sert mizacli görünür ama kalbi pamuk gibidir. Kayinvalidemle eşime bebegi belki yalnız sevmek ister incelik gosterirmisiniz dedim benim annem biraz rahatsız kendi kendine konuşur ama zararsizdir geçen gelmelerinde kayinvalidem peşinden ayrılmadı bebeğimin annem içinde kucağına vermeyin falan dedi. Ablalarıma kucağa alınmasın dedi vs kalabalıkta ayip olmasin diye ses etmedim aynı şeyi bugun babama da yapmasın diye kibarca söyledim esim üstüme yürüdü babanda her haftasonu gelmesin diye bende sinirlendim lohusalik psikolojisi mıdır nedir elimdeki bardağı yere fırlattım sen kimsin baban gelmeyecek diyorsun bu evde benim sayemde oturuyorsunuz benim ailem sayesinde bugüne kadar gecimimizi sağladık yerken iyi geldiklerinde mi kötü oluyor dedim. Kayinvalidem de atladı ne borcu bırak nisanliyken gezdirdifine saysın o ödesin dedi benim için.. bende yok ya siz bana mı guvendiniz evlenirken ben çalışayım çocuk bakayım sana bakayım annene bakayım birde ailemi soyup soğana çevirin geçen gün ablama lahmacun al diyorsun senin oğlun bir lahmacun alamayacak kadar aciz mi benim altinlarim gitmiş üstüne bir de çalışıyorum yeter artık günahtır bende bir anne evladıyım bir insanın etinden sütünden bu kadar faydalanilmaz sen niye zamaninda kapıma geldiğinde oğlumun borcu var demedim ben evlenmezdim bu yüzden kadınlık hakkımı sana helal etmiyorum dedim eşimle tekme tokat birbirimize girdik anneside bizi ayırmaya çalışırken düştü baygınlık geçirdi babam geldi suratlar bir karış babam usulca soruyor bana ne oldu kızım diye yok bisey baba herzamanki halleri diyip geçiştirmek zorunda kaldım biraz uzun oldu ama çok kötüyüm ablalarım üçüde boşandı bir darbede ben vurmak istemiyorum aileme diye katlanıyorum ama giden yıllarım emeklerim oluyor nolcak böyle bilmiyorum