Ben aldim
Bursa da Konak 18 var orada almıştım evlenme teklifini
Bende yatılı Bi yurtta görev yapıyordum. Sonra ayrıldım ordan. Gündüzleri Bi vakıfta derse gittim. Ordan Bi abla dedi görüşür müsün birisi var dedi daha doğrusu bana değil anneme sordu 20 yaşındaydım. Annem babama sordu falan biz görüştük. Telefon numaramız bile yoktu birbirimizde. İşte tanıştık ettik islami usullere göre. İlk görüşmeyi yaptık ağzım dilim bağlandı, hayır diyecek bişey bulamadım.. kiii ondan önce kaç kişiyi görmeden hayır diye çevirdim yani ama cidden ağzım dilim bağlanmıştı. Şehir dışında görev yapıyordu. İzni 3 gün kalmış, gitmeden 2. Görüşmeyi yapmak istedik. Bir gün sonra 2. Görüşmeyi yaptık. Tam 2 saat boyunca aralıksız konuştuk. Ben sordum o sordu en son tam kalkacakken ben şimdiden söyleyeyim sizinle evlenmek istiyorum dedi dümdüz Bende yaşım küçük ailem ne der falan bilmek istedim. Bende aynı fikirdeyim ama aileme sormam lazım diyip sırıta sırıta masadan kalkmıştım. Ertesi hafta babamla tanıştırdım. Annem zaten başından beri olayın içinde hayran kaldı beyefendiye (imam kendisi ) sjsjs 40 gün sonra nişanla beraber resmi ve dini nikah kıydık. 2.5 ay sonra düğün oldu. Şuan 7 aylık evliyim ve karnımda 4 aylık Bi bebek taşıyorum. Eğer bekarlar varsa söylemek isterim ki evlilik dengini bulunca çok güzel bişey. Bulursanız denginizi basın nikahı sjsjsj
Eşim bana şehrin meşhur bir ormanlık yerinde renkli sis bombaları konfeti ve balonlarla teklif etmişti
1,490,023 soru
24,352,298 cevap
346,541 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın