9 aylık kızım var MaşaAllah Rabbım hayırlı ömrünü versin asla şikayetim yok fakat o kadar zor ve hareketli bir bebek ki , bir an olsun peşinden ayrılamıyorum. haliyle gözüm hep üzerinde aman düşmesin aman çarpmasın üzerine titriyorum .Bebeğimle çok da güzel ilgileniyorum herseyiyle , biraz da pimpirikli bir halim var mesela SBS olur diye bebeğimi kimseye hoplattirmiyorum , ayakta sallamıyorum, kucağına alıp kulağının dibinde bağıra bağıra konuşuyorlar, uyarıyorum rahatsız olur diye ya da hırpalayarak, azarlar gibi sevmeye kalkıyorlar engel oluyorum , Ailede adım gardiyana çıktı. Bunu yeri geliyor yargılar biçimde yeri geliyor espriyle dile getiriyorlar .
Neymiş ben bu şekilde bi annelik yaparsam ilerde bana bağımlı olurmuş, pısırık olurmuş, kimseden sevgi alamazmış .Şuan kızım bana düşkün bu aylarda anneye bağlılık olduğunu biliyorum fakat eşime sorsanız bu durumun suçlusu benim yani bebeğime pimpirikli davrandım diye bu sekildeymis hatta bu kadar hareketli olmasının sebebi de benim kısıtlamam, peşinde dolaşmammış , bu yüzden herseye merakı varmış. Daha bu konu uzar gider yazsam roman olur .Kızım doğduğundan beri eşimle resmen mücadele ediyorum .Yanında tartışmayalım diyorum ona bile pimpirikleniyorsun diyor .Diyorum ki bu aylarda her bebek anneye bağlı olur , asıl şimdi bu ihtiyacını gidermzsem ileride sorun yaşar , büyüyünce bağımsız biri olması için küçükken bu ihtiyacının giderilmesi gerekiyor , ama anlamıyor
Bizler nasil büyümüşüz çok evhamlisin diye yargılıyor
Bu konuda onunla tartışmaktan çok yoruldum .Istiyor ki cocĝu salıvereyim , kim nasil severse sevsin mudahale etmeyeyim ,biraz sersepil buyusun ki alissin , mücadeleci olsun .Simdiden ne gerek var buna anlamiyorm .Zaten zamani gelince kendi haline birakacağım ama suan bu mumkun değil benim açımdan .Artık kendimi ifade bile etmiyorum ,bende böyle bir anneyim diyip konuyu kapatıyorum, niyetim kıyas yapmak ya da kimsenin anneliğini sorgulamak değil fakat siz nasıl bir annesiniz merak ediyorum .Ben mi hata yapıyorum yoksa eşim mj yanlış düşünüyor anlamak istiyorum ?