Tovbe Tovbe yaaa neler okudum öyle gel otur otur abinin yanina de aksamdan sabaha benimle yatiyor anladin zaten sen de gorumcene
Boşver ya hiç takılma benim kayinvaldemi anlatmışsın inan zerre umursamiyorum yanlarina gidince bizimki kucak oturmaz falan ama banyodan çıkar eşime sırtıma bak saç düşmüşmü der sırtına baktirir 65 yaşındaki kadın eşimin yanında sutyenle durması garip geliyor tamam ogluda artık bir mahramiyet olmalı evin içinde sutyenle oturuyor banyodan çıkınca sırtına bakılacak mis o yüzden ,sonra hep eşimin yanina oturur sırtını sivazlar masaj yapar eşime o elini iki dk çekmez eşimden , 65 yaşında ki kadın 15 yaşındaki insan hareketlerine bürünüyor hiç umruma gitmiyor gider bir köşede takılırım ben tek başıma hiç takmam eşim dayanamaz yanıma yanıma gelir o geldikçe kayinvaldem eşiminle yanimiza geliyor öyle durumlar yani ilk evlendigimiz zaman ziyarete gitmiştik düşün yatakları ayrı ayrı hazırlamış kendi oğlunun yatağını kendi odasina yapmış isterki gece bile onla yatsın aynı odada , Eşim dedi ben karımla yatcam geldi yanıma
Kalçasına elleyip yerim mi ?canım bunlar sırf seni kışkırtmak icin uğraslar gelme onlarin gazına dikkate alma çok kalmayın sizde orda baska çözüm bulamadim ya eşine soylediginde normal karşılıyo ve bu normal bisey degil bence biz ole görmedik nblem tuhaf insalr
1,486,701 soru
24,304,683 cevap
344,313 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın