Büyük kızım 5 aylıkken hamile kalmıştım simdi Büyük kızım 26 aylık küçük kızım 1 yaşında isteyerek hamile kalmadım esim çok istedi sevindi kardes olur diye dediğiniz gibi hiç yardımcı olan biri değildi ilk kızımı yıkarken sadece su dökerdi inan ikinci de file ile tek başıma yıkadım uzakta değilim ama kaçtığım için tek başımaydım kayinvalidemde çalışan biriydi tavsiye vermem gerekirse ne iyi ne kötü, dönem dönem iyi günleri de var zor süreçleri de var eğer kendine güveniyorsan yapabilirim diyorsan düşünebilirsin çünkü şuan 2 kardes birbirleriyle oynuyor bana fazla ayak bağı olmuyorlar bu sıra da işlerimi yapabiliyorum tek çocuk anneyi daha çok darlatiyor sıkıldıgından. Zor süreçleri hastalanirlarsa aynı an ve yahutta sen hastalanirsan bide arada kendine zaman ayırman gerek ki enerji depolayasın esin gezdiren biri mi yoksa o anlayışına özel günler bayramlar vesaire ise oda insanı çok darlatıyor esim yardımcı olmuyor ben anlamam diyir ama nereye istesem çıkar götürür gezdirir tatilimi yaptırır bunların da.bende artisi olduğunu düşünüyorum.