Ben ümreye götürdüm 4azı 2 de köpek dişi birden patladı , astım atağı geçirdi. Medine ve Mekke arası yolculuk otobüs ile 8-9saat araba tuttu kustu. Uçak yolculuğumuzu ise hiç hiç anlatmıyorum ben de babası da perişan olduk.
Oğlum hemen hemen 2yasinda diyeyim ve bu yaşına kadar en az zannedersem 4-5 kez oğlumla ikimiz memlekete gittik otobüste yolculuk gerçekten çok zor. Gittiğim yerden hiç bir şey anlamıyorum daha çok yorulup strese giriyorum. Babası da yanımda olmadığı için daha fazla yük omuzlarıma biniyor aman düşmesin etmesin yok prize parmak sokmasın vs vs derken deliriyorum. En son gittiğimizde o kadar bakmama rağmen 5kere TV yi bozdu her seferinde babam tamirci getirdi.
Her gittiğimiz zaman hava değişimi oluyor otobüslerde kilima ve dışarı da sicak hava yüzündenv ,astım atağı geçiriyor.
Ümreye de sadece manevî olarak oda ordan nasibini alsın diye götürdük. Lâkin çocuk ile hem bizim için hem de çocuk için çok zor oldu.
Yani tatil için anne tek gitme imkânı var ise gitsin kafasını dinlesin. Benim tek gitme imkânım maalesef yok lâkin yalnızlığa çok ihtiyacım var.