0 oy
1,691 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,578 puan) tarafından
Kizlar bugün eşimin doğum günü . Sabahtan beri kendi ellerimle pasta yaptım tatlı yaptım hiç otrmadim evi temizledim kuaföre gittim saçımı başımı fonlettim. Çok özendim yani. Çünkü sever böyle seyler. Yemeğimi de yaptım. Kendisini bekliyorum 5 gibi aradım napiyon ne zaman gelecen dedim kaynanam da yanindaymis. Yaylaya gitmişler bide dalga geçer gibi yayladayiz yemek yiyoruz dedi. Bende birsuru yemek yaptım dedim arkasındaki herkes güldü kendin otur ye dedi nasil zoruma gitti pastayı komşuya verdim saçımı da bozdum oturdum tek başıma yemek yedim. Daha gelmedi siz olsanız ne yapardiniz

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayıp etmiş ama takıldığında şu herkez ordaysa sen neden evdesin... 
(2,578 puan) tarafından
Ya eşim çalışmıyor tamam mı canım işten çıktı iş bakıyor yaylada da kuzeni var hiccsevmem pisliği iş varmış operatör eşim bana dedi ki iş için gidecem memetin yanına bende tamam dedim gel dedi yok yol çok bozuk dedim çünkü düşük tehlikem var kaynanamda bende gelim gorim yigenimi dedi. Onun işi gücü eşimi yoldan cikarmak. Gece 2 de arar. Gel kaza yaptım gel isim var eşim dilek evde hamile diyor gelemem korkar diyor nolacak kurt mu yiyor der. En son geldiğinde sen bekarsin o evli gecenin bir yarısı arayıp çağırma dediğinden beri benle konuşmaz
tarafından
Doğru demişsin eşin gler yüzlü olmasn hiç böyle insanlara karşı sende hiç sitres yapma bak düşük tehlike var diyosun
-Reklam-
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Seyyap masayi susle git yat onun gelceggi zaman uzulsun oyle masayi girunce 
(2,578 puan) tarafından
Üzüldü zaten ama iş işten geçti
0 oy
tarafından
Ayy inanmıyorum demek gülduler öyle esin cok ayip etmis bence 
(2,578 puan) tarafından
Hemde cooook
0 oy
(667 puan) tarafından
Acaba senin,dogum gununu unuttugunu dusunup de triplere mi girdi gelmeyerek
(2,578 puan) tarafından
Tribe girdiğini sanmıyorum çünkü aradığında kuafordemisin dedi öğlen bende evet dedim. Vatsaba durum attım pasta yaparken hazırlıklar başlasın diye
(667 puan) tarafından
O kadar hazirlik yaptgini goruyor ve orada ustelik dalga,geciyor tepkini koy kesinlikle
0 oy
(147 puan) tarafından
Çok üzüldüm senin adina. Bende çok alıngan biriyimdir hemen aglarim yaptığı baya ayip olmuş başkalarının da gülmesi falan resim bisey cektiysen at ona emek verdim hic gerek yokmuş gibi bisiyler yaz naptim diye tutuşsun 
(2,578 puan) tarafından
Gülmesi çok zoruma gitti. Gönlümü almaya çalışacağını bildiğim için heryeri eski haline getirdim geldi bende odama geçtim
0 oy
(1,155 puan) tarafından
Erkekler ailelerinin yanında odun gibi olmayı marifet sanıyor. Birçok erkek yapıyor bunu. Muhtemelen sana olan duygularını hissettirmekten çekiniyor. Bi de doğum günü hazırlığı olduğunu anlamadı heralde. Ondan kendin otur ye demiştir. 
(2,578 puan) tarafından
Benim eşim normaldede sözlerle duygularini belli etmez. Seni seviyorum demez ama gelir öper ama asla söylemez. Doğum günün kutlu olsun demez ama hediyesini alır yada ne bilim yani sözle hiç yapmaz ama icraatta iyidir ama niye böyle yaptı anlamadim
(1,155 puan) tarafından
Dediğim gibi eğer ailesi tarafından öyle büyütüldüyse ondan odun gibi davranmıştır. Aile hoş karşılamaz diye. Ama doğru bir davranış değil tabi. Çocuk değil artık
(2,578 puan) tarafından
Yani iki senedir evliyiz öyle çok romantiklik yapmaz ama istediğim şeyleri de almaya çalışır gözünde kalmasın der. Aile evet hep fuzuli masraf olarak görür ama eşim öyle değil sadece dile dokemez içindekileri. Mesela mesajda çok güzel söyler aynısını karşıma gecipte söyleyemez:/
0 oy
(29 puan) tarafından
Kdkrnrl rkrlrjr leke kep töreni için bir şey yok ki 
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Büyük terbiyesizlik  etmiş   sen onca ugras düşün  ama o dalga geçsin madem ailecek yemek yenicek o yemekte sen neden yoksun  bence ağır tirip atmalısın  ve konuşmamalısın hatasını anlasın
(2,578 puan) tarafından
Sabahtan beri o kadar emek verdim dalga geçti ya aklıma geldikçe karnıma ağrılar giriyor
0 oy
(658 puan) tarafından
Çok iyi şeyler yapmazdım o kesin Allah sabır versin canım sana keşke öyle bıraksaydın gelince utansaydı kendisi
(2,578 puan) tarafından
Çokta umrumda artik
0 oy
tarafından
Ayıp etmiş sana ya
(2,578 puan) tarafından
Hemde nasıl ayıp etti çok zoruma gitti çok çok
0 oy
tarafından
Sofrayı ve kendimi bozmazdim beklerdim gekmesini o zaman veryans ederdim
(2,578 puan) tarafından
Eğer bozmasaydim gün daha bitmedi diye beni ikna edip dışarı cikaracakti. O yuzden birşey yapamasin diye bozdum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 277 göst.
18 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 693 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Zuhalll (730 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 364 göst.
18 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Musmutlu anne-16 (495 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 633 göst.
9 Eylül 2020 Diğer kategorisinde ❤️prensesingunlugu❤️ (193 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,113 soru

23,771,675 cevap

315,976 kullanıcı

...