Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
10 yıldır konuşmadığım yüzsüz kaynım altinlarima göz koymuş
0
oy
765
göst.
16 Temmuz 2023
Aile & Aşk
kategorisinde
Berna65
(
53
puan)
tarafından
soruldu
Bir düşmediler yakamdan bunlar evlerine gitmiyorum gelmiyorum bana gelmek istese görümcem kaynanam hep bir bahane üretiyor um ben açken çocuğuma bir süt alamzken kapımı çalıp yüzüme bile bakmayan insanlar anamin yoladigi bir tabak yemeği akşam yemeği yapardık eşimle benim kapımın önünden geçerler di kapımı bile çakmazlar di görümceme meyveler sebzeler görürlerdi eşim çalışmıyor çocuğum hasta bizi birkere bile aramayan insanlar eşimle bir olduk çok şükür Rabb'im verdi ev aldık durumumuzu düzeltik arabamızı aldık sonra bunlara tatlı olduk. Kaynimla 10 yıldır konuşmuyorum ne onla ne eşinle bana anneme pis küfür etti şeref*siz şimdide kocamı arıyor ben kiradan bıktım ev almak istiyorum kiredi çekecem ama karının altınlarıni ver bana bana yardım et alayım evi demiş lan ha *at sen bana lakablar takıp hakaretler ediyodun noldu şimdi allah seni banami muhtaç etti neyse eşim geldi bana dedi eşime dedim değil altinlarimi günahımı vermem aylene eşimde diyor ki batmış batmasa verirdik dedim nah verirdik ben günahımı bile vermem eşimi aradı eşime dedim onlar benim çocuğumun geleceği ben vermem eşimde vermiyor dedi eşime halen ikna et al diyor ne yüzsüz lük eşimde verelim kendi kötülüğünden utansın diyor bende vermek istemiyorum ben miletin evine hamile hamile temizliğe gidiyor ken onun eşi evde yan gelip yatıyor du ben ne halen tırnaklarımla kaziya kazıya yaptım herşeyimi niye vereyim siz olsanız verimiydiniz
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
29
Cevaplar
0
oy
16 Temmuz 2023
E.Cansu
(
4,271
puan)
tarafından
cevaplandı
Asla asla verme bi daha alamazsin. Ne halt ederse etsin. Kiskancligindan yapiyor. Siz ev aldiniz o kirada ya. Ay benim kayinpederim boyleydi kardeslerine verirdi. Esim kayinvalidem kizardi. Ilk dususunde kayinpedeimin onlar kacti. Smdi cok sukur dukkan actk duze ciktik kiskancliktan ayni dukkani baska sehirde acmis.bi de diyomus onlar yaptiysa bizde yapariz. Yani demem o ki alir, bi bahaneule kavga cikarir ve yatar ustune bi guzel. Esinde veremem dicek bi daha da tel mel acmicak, yoksa evinizde huzur kalmaz.
16 Temmuz 2023
Berna65
(
53
puan)
tarafından
yorumlandı
Kendinin dükkanı var o sabahçı eşim gececi yanında çalışıyor altınları gerçekten ben kendi emegimle aldım eşim veremez net bir şekilde verirsen rezillik çıkarım anamın evine giderim öyle sabitlendi yok fikri
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
16 Temmuz 2023
Sirindn
(
2,390
puan)
tarafından
cevaplandı
Katiyen vermeyinnnn asla asla aslaaaa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Temmuz 2023
polatzulal35
(
360
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence bankada kasa tut ve altınlarını oraya koy eşine bile güvenme sen evde yokken alıp götürür yazdıklarından bunu anladım ben şahsen sakın evde altın bırakayım deme
17 Temmuz 2023
Berna65
(
53
puan)
tarafından
yorumlandı
Veremez verirsen rezillik çıkarım anamın evine giderim altınlarım gelmeyene kadarda dönmem geri dedim öyle tamm dedi konusunu açmayalım bir daha
18 Temmuz 2023
polatzulal35
(
360
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız deli misin sen :D adam kardeş delisiyse git ananın evinde kal banane der aklını kullan :) altınlar senin sonra kafanı vurma duvarlara
19 Temmuz 2023
Berna65
(
53
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok kapandı o konu artık onlarda istemiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2023
Kertmeyenkele
(
1,648
puan)
tarafından
cevaplandı
Bu ne yüzsüzlük yaa, böyle kaynım olsa değil altın selam bile vermem, ne emeklerle yapılıyor o birikimler, bide hala ikna et demeleri, gurursuz şeyler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2023
Aysimabulut
(
1,003
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne yüzsüz bir insanmış. Sakin verme asla geri alamazsın. Eşinde ne safmis..bu devirde kim kime altın verir be
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2023
Oglusumun annesi
(
1,804
puan)
tarafından
cevaplandı
Sakin verme ben verdim de noldu *** yoluna gitti hepsi sonradan eşimin borcu çıktı sözde borca verdiler günah boyunlarına asla helal değil ne eşime ne kaynima
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
VAllahi hayatta vermemm... Verdiniz diyelim İşlerini gördükten sonra yine bi taraflarını dönerler size... Aradan birkaç sene gectikten sonra konusu açılırsa da vermeseydiniz derler... Durumları şuan çok kötüyse onun da karısı girsin bi işe çalışsın birlikte bişeyler yapmaya çalışsınlar. Çok sinir oldum ya terbiyesizler. Sizin durumunuz kötüyken onlar nerdeymis....
17 Temmuz 2023
Berna65
(
53
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte şimdi hqtirladilar bizi isleri düşünce bide hiç demiyor bu kadın bizle konuşmuyor verimi hiç malını
17 Temmuz 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Yüzsüz insan onu der mi hiç... Terbiyesiz yemeyiz demiş bide. Boşver hiç kafana takma umursama daha da kudursunlar.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Kaynin sana kufrederken eşin olacak hoduk ne yapıyordu asla muhatap olmaması lazım.ben erkek olacam kardeşim karıma küfür edecek bende üstüne bide altın verecem oldu başlasa.kocan da beş para etmezmis be kuzum
17 Temmuz 2023
Berna65
(
53
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşim evde yoktu bende eşime demedim aynı evde yaşıyorduk deseydim büyük kavga çıkardı
17 Temmuz 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Kayninla mi aynı evde yaşadın kız beynim yandı anlamadım:))
17 Temmuz 2023
Berna65
(
53
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben kaynanam kaynım 3 ev bir evde oturuyoduk ev iki katlı müstakil ev di alt kata 2 oda benim 2 oda kaynamin alta lavabo banyo herşey vardı üst kata da kaynanam gil yaşıyor du yeme içme birdi geceleri sadece herkes odasına uyumaya gidiyor du hem eltimin hem benim birer çocuklarımız vardı sonra zaten ben eşimle konuştuk evi ayırdık
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2023
Huniliprenses
(
11,847
puan)
tarafından
cevaplandı
Değil altinimi vermek ,bana anneme küfür edenlere dava açıp bir de tazminat alıp çatır çatır yerim.bak ölüm doseginde olsun şu desin ağzına pamukla su calmam boylesinin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili sorular
0
oy