Bizim bütün akrabalar orda ama hepsi almanca biliyor ben çat pat bildigim halde asla gidemezdim
Almanyada Türk birinin yanında çalışmak çok zor seni köle olarak kullanırlar bana muhtaçsın gözüyle bakarlar . Çünkü ne dil bileceksin ne de yol bunu göz önünde bulundurun, almanyada herkes kendi derdinde kimse kimseyle uğraşmaz bunu da göz önünde bulundurun . Yani akrabamız oymuş buymuş bunlar hayal ürünü tutup da totomdan sallamıyorum dost acı söyler demişler ne yazık ki durum böyle. Dil bilinse burger king mc Donalds da çalışırsa bile çok çok iyi para kazanabilir aslında yükselmek de kolay olur çünkü eğitim seviyesi yüksek olduğu için kimse bu işleri yapmak istemiyor.
Bence sizde onların yaptığı gibi işin içinden çıkın bilezik konusunda, önce burada toparlanın koyse koy de yaşayın ama bi dil kursu vs alın çat pat bilerek gidin.
Perde konusuna gelirsek yazdığın herseye yanıt verdim onu oraya yazmasaydın böyle bisey uyduramazdim zaten normal değil ki sende normal olmadığını düşündüğün için sinirlendin.