0 oy
207 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (257 puan) tarafından
İyi akşamlar arkadaşlar

Tek öğün beslenme hakkında ne düşünüyorsunuz?

Zararı ya da faydası var mı ??

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani aslında tek öğün oda açıktığımız zaman daha mantıklı. Ben bu ara çoğunlukla tek öğün yiyorum ama çok yorulursam iki öğün yiyorum. Bazen tek öğün yiyecek dahi fırsat bulamıyorum. 
-Reklam-
0 oy
(6,565 puan) tarafından
Bikac kez denedim tek ogun yiyorum ama mesela bisler atioyrum agzima likma lokma ara ara. Ozamanda tek ogun olmuo . O ogunu yeyip ertesi gine kadar komple agzimi kapatamadi

Hic. Sabah 11 aksam 5 yiyorum bende
tarafından
O kahveylede aynimisin o kahveyle ben hicbirsey yiyemiyordum
(6,565 puan) tarafından
Aynn cnim istemio yemek yemek. Sirf metabolizmam yavaslamasin diye ogun saatimde yiyorum az bise  zoraki
tarafından
Sanırım son diyet yaptığım hafta yaptığım hata o oldu hiç yemek yemem
(6,565 puan) tarafından
Hic yemeyince veremedim bende. Sanirim vucut kitliga girince kendini yavaslatiyir. O yuzden azda olsa yiyorum ki metabozlizma durmasin diye. Bide spor da yapiyorum ya hic yemessem
Halsiz de dusuyorum aksama
0 oy
tarafından
Açlıktan bayılırım heralde ben az az sık sık yiyorum saat başı yiyorum hemen hemen 
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Oruçta öyle yapıyorum kilo aldım eğer öğlen yersen faydasını görürsün belki
0 oy
(297 puan) tarafından
Tek öğün yiyorum ilk ve son öğünüm akşam 19 da zararını görmedim henüz szaten sıcak yemek yiyemiyorum 
0 oy
(694 puan) tarafından
Böyle yapıp zayıflayan cidden var mı ben aksine kilo alıyorum ilk başta sabah kahvaltı öğlen ya salata ya yoğurt yulaf şeklinde akşam da en geç 7 yiyip olayı kapatıyordm son 2 haftadır ogleni tamamen çıkardım onun yerine bitki çayı kahve biter çikolata veya kuruyemiş meyve şeklinde geçiyorum 
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Tek öğün beslenmek vucüt içn faydalı değil akdine zararlı çünkü uzun süre aç kalan vücut gelen gıdayı şeker ve yağ olarak depoluyor bu da erken yaşta tip 1 diyabet kolestrol ve tansiyon hastalıklarına davetiye çıkarıyor
0 oy
tarafından
Saat başı bişi yiyen ben tek Ogün deyince bayilasim.geldi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 231 göst.
12 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canan can (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 345 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (922 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde mvlude.97 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.

414,206 soru

12,465,789 cevap

46,894 kullanıcı

Kategoriler