0 oy
1,780 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben şuan hiç iyi değilim yaşım daha 24 ve 3 çocuk annesiyim kendim hemşirelik mezunuyken biri geldi ve evlenelim dedi aşık olmuştum her şeyine tamam dedim mesleğimi bile yaptırmadı tamam dedim kıyafetimi değiştirdi tamam dedim aile apartmanı dedi tamam dedim başlarda her şey çok güzeldi şimdilerde beni robota çeviren biriyle sırf insanlar arkamdan gülmesin diye zoraki devam ettirdigim bir evliligim var diceksiniz ki 3 çocuk nasıl oldu ? O işi bile bana zorla yaptıran biri kendisi yapmadığım zaman asla konuşmaz benimle ailesinin bana ettiği hakaretler cabası ve dediği tek şey büyükler onlar sen sus ! Daha neler neler çok pişmanım uzun oldu hakkınızı helal edin

29 Cevaplar

0 oy
(472 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım 24 yaşında 3 çocuk bu kader dert  ailenle konuş canım eşinle  konuşsunlar  Belki biraz düzelir ins 
tarafından
Babama anlattim biraz bilmiyorum bakalım
(472 puan) tarafından
İnşallah canım Her şey istediğin gibi olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zor Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Niye kendini ezdrdn 3 çocuk konusu gizli koruna bilirsin hepmz ilişkiye giryorz ama yapmyz çocuk 
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Kendim ettim kendim buldum olmuş durumunuz.Rabbim.bundan sonra doğru kararlar verdirsin ne diyelim 
tarafından
:( yaptığım işler hep yanlış oluyo ne istersem kursağımda kaliyo birinin ahını mi aldım bilmiyorum
0 oy
(213 puan) tarafından
Canim benim suan cok farkli derin duygulardasin ama bunlarinda gececegini unutma olurmu konusmak istersen ozelden numaralasabiliriz destek olmak isterim manevi anlamda insallah
tarafından
Bana özelden yazabilir misin konuşmak dertleşmek için gerçekten birine ihtiyacım var yapayalnizim
(213 puan) tarafından
Canim ulasamiyorum sana ozel mesaja girilmiyor tekrar bi atarmisin
0 oy
tarafından
Neden hala devam ettiriyorsun peki elinde mesleğinde var
tarafından
Korkularım olduğu için
0 oy
tarafından
Onca şey olurken nasıl sustun tmm dedin yani neden bunu kendine yaptın seni sen olduğun gibi kabul eden edecek etmeyen kapı dışarı kusura bakma tüm hata sende sen kendi ellerinle herseyi onun eline vermişsin şimdi zor kurtulursun elinden 
tarafından
Evet kendi aptallogimin cezasını çekiyorum
0 oy
(7,888 puan) tarafından
Senin hoşuna gitmeyen ama onun için yaptığın hiçbir şeyi artık yapma ve lütfen gizli korun. 
0 oy
(854 puan) tarafından
Üniversite mezunu olup 24 Yaşında nasıl 3 çocuk sahibi oldun anlamadım 21nde mezun olsan her sene çocuk mu doğurdun cidden 
tarafından
Evet doğurdum şuanda da psikolojikmen bitik haldeyim

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 576 göst.
24 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 580 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Nejlabebek (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 875 göst.
5 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu