Biz görücü usulü evlendik eşimle daha 2 sene olmadı evleneli .35 haftalık hamileyim eşim beni hiç anlamıyor hemen hemen her gün ağlıyorm aglamama kiziyor azarlıyor her azarlamasinda surat asiyirmusum ama elimde değil ki ağrıma gidiyor beni cocuçgb azarlamasi konsulmuyordA kendisiyle hemen agzimaa lafları tıkıyor yada şiddet uygulayacak diye korkuyorum o kadar gözü dönüyor yeterki dövmesin diyorum susuyorum içime atıyorum herşeyi biraz önce ağrım vardı bana cocuk istedin gördunmu gununudiyor ya şimdi diyorum hiç evlenmeseydim ben bunun icinmi evlenmisim çok pişmanım napsam diyorum kendi kendime şimdi ondan uzakta yatıyorum iyice sogdum adamdan çocuk istemekle de hata ettim maalesef bu adam dan yani hata üstüne hata yaptım kendi kararım di bununla evlenmek maalesef aileme de hiçbir şekilde bahsedemiyorm çekeceğim varmış diyip ağlayıp duruyorum sabah ta cemkirdi zaten konuşan hep kendisi oluyor ve haklı olanda kendisi oluyor ben böyle evlilik istemiyorm ama bebek te gelecek hicbirsry yapaamam artık :( kusura bakmayın nolur kimseyle paylaşmıyor m sıkıntı karımı .En azından içimi dokeyimde anlayan arkadaşlar vardır beni diye düşündüm hakkinizi helal edin .simdiden
Canım benimde 5 yaşında kızım var affedersin her *** da bağıran laf söyleyen bor kocam var bende bağırıyorum artık şimdi 20+6 haftalık hamileyim ne iş konusunda yardımcı olur nede bir yere gidelim mi dediğimde gelir beni de göndermez sadce sabir diyeceksin geç gelir alkol alır beni sever güya ama içten ben dıştan görmedikten sonra istediği kadar içinden sevsin yani anlayacağın bende severek evlendim canı istese iyi canı istemezse kan kusturur
Ins rabbim huzur verir canim esinle konussan anlamaz mj oturup sakince derdini solesen
Eşin baştan beri böyle miydi yani ilk evlendiginiz zamanlar falan
Allah yardımcin olsun canım esinle aranda yas farkı var mi
Cnm kendini biraz çeksen, pek fazla konuşmasan, kırıldığını fln belli etsen, acaba ozaman nsl olur tepkisi?
Acaba başka bı sıkıntısı varda sana mı böyle davranıyor ailesi biliyor mu durumu sende bana böyle davranma desen yada ağrın olursa dille değil hal dili ile anlat yani ben gidip az uzanayım falan de nedenini sorarsa az bi dinleneyim ağrım var falan de direk söyleme bazıları lisan dili ile değil hal dili ile anlıyor
1,489,137 soru
24,340,014 cevap
345,995 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın