Kızlar daha önce de post atmıştım ben evden çıkınca kaynanam eve giriyor diye buzdolabımi dolaplarima bakıyor eşime de dedikodu yapıyor diye neyse anahtarı istedim bana dedi bende kalsın sen bir yere gidiyorsun bazen lazım olur ben 40 +5 haftalık hamileyim geçen sancım var diye acile gittim ordan da anneme geldim çünkü bir buçuk yaşında oğlum var ve ben bu halde sancı çekiyorum alt katimda oturmasına rağmen nasılsın diye sormaz kapımı dahi çalmaz acilden anneme geçtim aramış akşam kayınbabam klimanın komandasi nerde diye bende kaldırmıştım nereye kattigimi hatırlamıyordm bilmiyorum dedim kendileri için açacak sanıyordum bu akşam öğrendim ki kaynanamın abisi erkek kardeşleri memleketten cenazeye gelmiş ben Mersin'de oturuyorum cenaze de Tarsus'ta arabayla 40 dakika mesafe var onlar gelip kaynanama başvurabilirmis benim evime de gelip klimayı açacaklarmis şimdi şöyle ben evdeysem basım gözüm üstüne ama ben evde değilim niye yani normalde misafir seven bir insanım ama ben varken ben yokken neden gerçekten anlamıyorum ya bide bunu anneme anlatıyor komandayi da ararken heryeri karıştırmıştır ya birşey desem oğlumun evi diyecek ama benimde evim ya ne yapacağımı bilmiyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın