Sen sanırsınki bişey yapayım akıllansın ama bunlar daha beter çıkar yani daha fazla üstüne gelir gerçekten tınlama. Normal yaşamaya devam et belki de bu tınmamazlık onu çıldırtıyo hem bir tarafından yok sayılmak kadar güzel bi intikam yok
Benimde var başımda. Nişanımdan beri takmis durumda. Düğünümde hos geldin hayirli olsun bile demedi. Balayina gittigimiz gün araba aldik balayina gittik diye eşimi arayip sizin yüzünüzden bosanacam diyip her kavgada bize saran bir kadın hatta kiz zcocuk seviyorum diye (kendisinin oğlu var) hamileyken cinsiyetini bilmezken erkek olursa gitsin aldirsin diyen bir zihniyet. Eşine hoş geldin abi dedim diye kapilari carpip giden aglayan biri. Anlayamadigim kadar hirsli. Kaynanamla bile bizim icin kavga edip kadini küfürlerle evinden kovmus. Kendi kendine rezil olup herkes tarafindan ayiplanan bi kadin. Ve bu kişi okumus. artık ben gülüyorum yaptiklarina. Daha bebeğimi goturemedim eşimin ailesinin yanina iki hafta sonra gidicem( bu arada guzeller güzeli kizim var) gidince bak sen curcunaya bu arada sadece iki kere ayni ortamda bulunup oylesine konusmuslugum var. Neyim battiysa bilmiyorum
1,486,806 soru
24,306,815 cevap
344,477 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın