2 yıl olcak Ekim'de ben evleneli, eltim 12 13 yıllık evli , nisanimdan beri bana takmış durumda , ortada bişey yokken beni istemeye başladı , tabiki de istemeyebilir ama neden ? Evine gitmişligim yok , bı konusmuslugum yok , ama bnden nefret ediyor ve arkamdan dedikodumu yapıyor . Hareket nitelikli hemde .. eşim bana sus sen ona uyma boşver vs. Diyor . Bu arada o kadar yıllık evli ama kaynanamın yanına hiç gelmiyormus kötü kalpli bı insanmis , kaynanam da bende gördü herşeyi . Birbirimizi seviyoruz iyi geçiniyoruz . Şimdi benim kızım oldu 1 yaşında şu an , onu bile kıskanıyor , neymiş en sevilen torun onunmus , en küçüğü onun cocuguymus , ama bnmki küçük . Vs. Vs. Anlat anlat bitmez , eşimin eski sevgilisini düğünlerde gelir burnunun dibine sokar , eşimle aram çok iyi bu arada , sinirden düzgün cümle bile kuramadım .. bana herseyi söylesin ama bnm çocuğuma kimse bişey diyemez o yuzdn çok tepkilendim . Ben bu kadına ne yapsam da büyük bı ders alsa . Artık susmak istemiyorum .. ben 24 yaşındayım eltim 39 yaşında , koskoca kadının yaptıklarına şaşırıyorum artık