Yani şu gune kadar hayvanları da sokak canlılarını da cok severdım, hatta her zaman cantamda paket yas mama olur tabi kedılerı daha fazla sevıyorız evde kedımız var dıye belki de, kıpekler ıcınde hep kalan yemeklerı kutulara koyar ındırırdım, aksam uzerı duruyu parka cıkarttım burda parklar kopek barınagı gıbı heryer kopek kakası neyse onda bırsey yok gozume batmaz, bır tane kopek var hatır hutur bısey yıyo kemık vermısler dedım, baslaıdm kızı sallamaya dıger cocuklar kopegın yanından gecerken ay uy yapıyo, ****** yaralı mı dıye bakayım dedım almıs yavru kedıyı yarısını da yemıs dıger yarısını yıyo hart hurt, ben 30 yasındayım kopegın kedıyı yedıgını ılk kez gordum evet bogup oldururler ama yemezler ki, kı her sokakta mama koselerı var sureklı yemek olur su olur, kanım dondu yemın edıyorım, cocuklar da gordu abla bak kedıyı yıyo dedıler yok ablacım kedı degıldır o dedım ama 5-6 yasındalar ya benım aklım cıktı onlar etkılenmez mı? Yok bu sokak kopeklerıne bır cozum bulmak lazım kediyi yiyen yarın tutar pusetten bebegın elını kolunu ısırır yer, çiğ et yiyo ******, benım nereyı aramam lazım sıkayet etmem lazım