0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (106 puan) tarafından
İstemediğiniz yada sevmediğiniz biri sizin veya   çocuğunuzun resmini paylaşıp sizde bunu görüp şikayetçi olanınız var mı kızlar 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Öyle birinde benim ve cocugumun resminin ne işi var öncelikle onu sorarım ve öyle biriyse neden paylaşıyor 
(8,117 puan) tarafından
Çocuğun babannesidir.
tarafından
Detayli açıklama verseydi ona göre yorum yapardık babaannesiyse eğer maalesef havasını alır
(106 puan) tarafından
Evet babaannesi sayılır eşimin annesi babası ayrılmış halası büyütmüş ona kaynana diyorum ilk oglumdada uyarmıştım doğar doğmaz videosunu paylaşmıştı tartismistik şimdi kizim doğdu 20 günlük ben kimseyle paylasmayip göstermezken kadin gitmiş yüzünün açık olduğu resim paylaşmış doğmadan oncede esimlede konuşup kural getirmeme rağmen şimdi tartışmak istemiyorum direk sikayet etmeyi dusunuyorum
tarafından
Yani kötü niyetle yapmamış heyecan yeni bir bebek her şeyi kötüye çevirmenize gerek yok diye düşünüyorum Çok sakınan Göze çöp batar oku üfle sürekli çocuğunu Nas Felak Ayetel Kürsi okuyun üfleyin kendine de oku üfle kadın kötülüğü ne yapmamıştır kadın sevdiği için paylaşıyordur çok kötü düşüncelisiniz ya Kaynanalar bu kadar da kötü değil aslında
tarafından
Aynı sorun bendede vardı maalesef fakat baştan böyle yapmış o zaman 2.cocukkta resim video göndermeyecektiniz ona Haa çocuğun videosu fotoğrafını çekmeye kalktığı zaman bisey dememek yerine kesinlikle musade etmeyecektiniz şikayet etsende maalesef bisey elde edemezsin pedofili yok küfür yok tehdit yok bisey elde edemezsin cnm
tarafından
Yani aynen çocuğun fotoğrafını çektiği an müsaade etmeyeceksin çekerse de paylaşmasına göz yumacaksın uyarıyorsan da dinlemiyorsa da Demek ki diye çok sahipleniyor çok seviyor çok mutlu ya da kötülüğüne yapıyor hani fesatlığına yapıyor fesatlığına da yapacağını zannetmiyorum ya Tabii ki kimseyi tanımadan da bilemeyiz
(106 puan) tarafından
Canim kötü niyetli değilim ki  ilk cocugumda söylemiştik inadıma paylaşmıştı ben arayıp soledim niye paylaştın diye sen kimsinki o benim çocuğum demişti  hani beni seven birisi olsa tamamda yani sevmediği için
(106 puan) tarafından
Benim mangaloz Kocam gönderiyor resim  uzaktalar gorsun diye
tarafından
Bu durumda hicbisey yapamazsın cnm üstelik esinin rızası var ve açıkça kendisi göndermiş Haa siz paylaşma dediğiniz halde inadına paylaşmış yapabileceğiniz tek şey gorusmemek çocuğu göstermemek en fazla bu yapılabilir
(8,117 puan) tarafından
Burada kesinlikle sen karışma. Bırak eşin konuşsun hemen kaldırması için.  Ya da bebeğin suratına gül ya da çiçek gibi emojilerle koysun. Ben de istemiyordum ve koymak isteyenlere de hep söyledim yüzüne emoji koyarak paylaşın diye.
tarafından
Kadn sen kimsinki diyosa ayıp etmiş bencede hic görüşme
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk olarak uyardın mı paylaşma diye. 
(106 puan) tarafından
Ilk cocugumdada uyardım inadıma paylaşmıştı bu doğmadan gene uyarilmisti herkes ama gitmiş gene paylaşmış inadıma
tarafından
Kayınvaliden mi görümcen mi ?
0 oy
(10,370 puan) tarafından
Ben bu kdr sorun etmem eğer zırt pırt paylasmiyirsa ben kaynanam vatsap profili yapmıştı kızımı benden habersiz hiç birşey demedim.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 688 göst.
14 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ipek_V (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 717 göst.
8 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Yakamoz (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 646 göst.
26 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esra0202 (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.