Bugün eşimin watsabını karıştırırken engellemeler listesine baktım tam 70 tane o kadınlardan Google geçmişine baktım evlilik sitesine girmiş ajans aramaları yapmış üyelik iptali şikayet vara bakmış bir numara aratmış sordum bunları bu numaranın mesaj attığını link olduğunu söyledi buda linke girdim onlardır dedi engelleme lisesindekileri bilmiyorum diyor o kadar kişi nerden geldide nasıl engelledi ona aklım ermiyor bi otel aramış ona gitti mi diye haritalar arama geçmişine baktım bir tarihte 10 dan fazla yol tarifine bakmış 5 buçuktan 7 buçuğa kadar o gün konuşmalarımıza baktım mesaiye kalacağını söylemiş hemen zaman çizelgesine baktım o gün şehrin merkezine inmiş o otele baktığı tarafa inkar etti mesaideydim diye sonra sen kızarsın diye söylemedim arkadaşlarla gittim ama yeminlerle otele gitmedim diyor niye o kadar baktın diyorum Instagram'da gördüm merak ettim diyor başka bir günde masaj salonuna bakmış onu soruyorum arkadaşlar söylemiştir bakmışımdır hatırlıyorum arada onlar alıyor belki bakmışlardır dedi birde çok rahat hareketleri ben telefonu kurcalarken kendinden emin ve kesinlikle böyle bir şey yapacak biri değildir tanıdığım kadarıyla ne yapacağım ben şimdi çok kötüyüm