Kızlar artık canımdan bezdim. Okuldan geliyorum saat 3 de. Çocuğu aliyoejm bakicidan öbürü anasınıfı dan geliyor. Sabah evden çıkmadan heryeri mis gibi yapıyorum. Yatakları düzeltiyorum ortalık temiz oluyor. Mutfak masası temiz bulaşıklar makinede. Kahvaltılarını yapıyorlar çocukların beslenmesi konukuyor. Hatta bazı sabahlar erken kalkıp öğlen geldigimizde yemek hazır olsun diye yemek yapıyorum. Ya eve giriyiruz beş dakika icjnde eşim hem bizim yatağa giriyor bozuyoe örtüsünü atıyor yere aadecw yemekten önce ve sonra 10 dakika uzanmak icin. Kızım oturma odasındaki kanepenin büyük yasfiklarini yere atıyor kirlentler yere . Odasına giriyior kıyafetlerini kirli sepeti odasında ayriyketten olmasına rağmen yere atiyor. İçeri girişleri çanta yerde montu yerde. Eşim iş kiyafetini salonda çıkarıyor kanepenin üstüne atiyor. Sonra gidip kziimn yatağını bozuyorlar. Bunlar beş dakikada oluyor inanın. Hepsini düzeltiyorum ama artık oğlum kucağımdan inmek istemiyor yemeği yaparken filan hep kucağımda . Bir buçuk yaşında ama hiç durmuyor bırakmıyor iş yapayim. Eşime diyorum artık essek olsa kıyafetlerini yatak odasında çıkarmayı ogrenir. Kıza diyorum gelir gelmez bunları yere atınca ne anlıyorsun . Kıyafetleri yerlerde. Yataklar bozuk. Sürekli yapmaktan ve onlarla konuşmaktan sıkıldım. Artık oglanda başladı. Mutfağa girer girmez ilk iş fırının kulpuna takılı tutacakları yere atmak ve kurulama örtüsünü yere sermek. İlk iş bni yormak hepsi için yildim. Zaten çok yorumluyorum okulda bide bu işler oecem artik