0 oy
2,382 göst.
Diğer kategorisinde (163 puan) tarafından

Geçenlerde grip oldum bayağı ağır geçti. O zaman aklıma bir şey geldi " bana bir şey olsa kocam ne yapar acaba evlenir mı evlenmez mi " diye. Eşime sordum hayatta evlenmem dedi. Bende " manyak mısın evlen niye evlenmeyesin ama benden fazla sevme onu " dedim. :D

Arada delice şeyler geliyor aklıma..

Siz olsaniz... Evlensin mi evlenmesin mi... 

55 Cevaplar

0 oy
(160 puan) tarafından
benm aklimdan hic cıkmiyor ki bazende kendime soruyorum bu soruyu ona bise olsa ben onun yerine birini koyabilirmiyim aceba diye Allah göstermesin düşüncesi bile kötü ben zor koyardim onun yerine bir baskasini 
-Reklam-
0 oy
(135,709 puan) tarafından
Evlenmesin valla ruhsar gibi geri gelirim obur taraftan girtlatirim o kadini 
0 oy
(1,163 puan) tarafından
Evlensin isterim ama oğluma annem bakıcak üvey annede büyüsün istemiyorum
0 oy
(1,657 puan) tarafından

Ben dedim bi ara ben ölürsem naparsın dedi bu adanayı terk ederim sonra dedim evlenir misin yok tabiki dedi sonra baktım durdu durdu dediki ya ne ölmesi Alalh korusun canım karım suphanallah dedi :)

Hele bi evlensin ruh olur tepesinde dururum :)

0 oy
(926 puan) tarafından
Bunu her kadın yapiyo. Bazen eşime diyorum eceldir senden önce ölürsem evlen vs oda yok mok dio sonra bilmiyorum zaman ne gösterir.her konu kapanmadan evlenirsen günahım boynuna gözün çıksın diom :D taa ki hamileliğimi öğrenene kadar doğumda ölürsem.vs dedim çocuğumuza iyi bak evlenme üvey anne getirme diye çünkü kimse insanin çocuğunu gerçekten sevmez sabır göstermez..sonra dedim hadi yıllar sonra buldun anne olabilecek birini evlen cocugimuzuda koru yeni karını görünce unutma 

Sonra yine içim.el vermedi insan kıskanıo düşüncesi bile çok kötü eğer ben ölürsem çocuk olsun olmasın evlenirsen günahım.senin boynuna gözlerini oyarım dünyadada ahirettede helal etmem.seni :Dd adamın gözü korktu Tm askim tövbeler olsun evleneceğim.vqrsada evlenmem dedi :Dd
0 oy
tarafından
Bana kalirsa evlenmesin tabi valla mezarda ters donerim acimdan. Ama esime sordugumda tabi evlenirim omur boyu bekar kalacak halim yok olenle olunmez diyo gulerek  :) dusuncesi bile sinirlendiriyo ben ölmüşüm onlar mutlu mesut yasiyolar var mi oyle dunyaa
0 oy
(2,840 puan) tarafından
cocuklari anama versin ne hali varsa gorsunnn
0 oy
tarafından
Daha dun konusu oldu ben ölursem naparsın evlenırsın dedoçıöim tam bısey dıcektı benım gobı manyaktan snra 2.yı cekecegını dusunmuorumm dedımm gulustukk nasıda bılıon kendını dıo :)
0 oy
tarafından
Evlensin. Ama hatırama ve anilarimiza daima saygısı olsun. Tabi kızımıza layık bı kadin bulsun isterim
0 oy
(1,068 puan) tarafından

Bir hikaye okumuştum ölürsem eşimden önce birine vasiyet ederdim eşime email göndermesi için belki arkamdan eşimde gelir yanlız kalmasına razı olmam:angel:

Eşinizi kaybediyorsunuz ve eşinizin yasını tutarken bir mail alıyorsunuz. Böyle bir olayı yaşamak gerçekten insanı bayıltacak derecde gerilim içeriyor. İlk çift, bir imam ve eşi. İmam kısa süre önce vefat etmiş. Eşi ise hâlâ yasını tutuyor.

Az sonra okuyacağınız hikâye birbirini hiç görmemiş iki farklı çift hakkında. Kader onların yolunu bir şekilde kesiştirmiş.İkinci çift ise tatile gitmek üzere olan adam ve eşi. Eşi iş seyahatinde olan adam gidecekleri yere biraz erken gelmiş. Bir sonraki gün eşi ona katılacak.

Peki bu iki farklı çiftin birbiriyle alakası ne? Okuyunca daha iyi anlayacaksınız.

Çift tatile çıkmak için plan yaptı. Adam, tatile gidecekleri yere eşi iş seyahatinde olduğundan biraz daha önce geldi ve eşi de ona bir sonraki gün katılacak.

Otele giden adam derhal eşine email yolladı.

Maalesef eşinin email adresini yanlış yazdı ve email yeni vefat eden imamın eşine gitti.

Eşinin yasını tutan kadın emaili okuyunca gözlerine inanamadı. Bağıran kadın kendine hakim olamayarak yere düşüp bayıldı.

Çocukları ne olduğunu öğrenmek için salona geldiklerinde bilgisayar ekranındaki o emaili gördüler:

Canım sevgilim,

Yeni vardım. Yarın yanıma gelmen için her şey hazır.

NOT: Burası çok sıcak

0 oy
tarafından

70 yaşında bile karısı ölünce evlenen var.ne olursa olsun eşini ne kadar severse sevsin eğer araya ölüm giriyorsa her erkek evlenir acı ama gerçek olan bu.cenazeyi defnedip geri dönerken yolda alıcı gozle bakmaya baslarlarmis öyle derler :) ben evlenmem deselerde külliyen yalan :D

0 oy
tarafından
Ewlenebilir lakin uvey anne ile ayni ewde yasamasini istemem.Ne kadar iyi olursa olsun benim yerime baska bi kadin gormesi evvela kizimin oglumun zoruna gider.Evlenmicekse birlikte yasasinlar cocuklariyla ewlenecekse versin annemlere cocuklarimi.
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Allah korusun tabi de cocuguma iyi bakick birini bulursa evlensin tabi yalnizlik zor
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Eşim kesin evlenirdi ben ölseydim. Umrumda değil ben öldükten sonra ama çocuklarım için çok çok çok çok üzülürdüm. 

Allahım eğer canımı alacaksa çocuklarımla ve bnim canımı aynı anda alsın diye dua ederim.

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 1,005 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde VB. (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
18 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alyadua1 (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 437 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde yag_murr (617 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 449 göst.