0 oy
2,027 göst.
Diğer kategorisinde (2,919 puan) tarafından
Kızlar benim arkadaşım bana geldi kek çay falan icmistik oturduk kız dedi ben eşimden izinsiz geldim kocası hiç bı yere bırakmıyor iki tane kız çocuğu var gidersen ailene aileme gidebilirmis arkadaş komşu vs  yok genelde kocası ailesinin korkudan bırakmamış gözü açılır diye korkarlar ama diyor kocamda herşeyi söylemiyor bana dedi doğru bişey mi yaptım bende dedim alah biliyor görüyor ne bu hapis hayatımı insan bı arkadasadamida gidemiyecek arkadaş dediysem komşumda olur yani kendisi  kadın her yere izin mi alacak kocasından ya 

55 Cevaplar

0 oy
tarafından
İzın almak degilde haber vermesi gonlü razı mı değilmi onu oğeenmesi gerekir gondermek istemese bile vardır bir sebebi haber vermesi de su sebepten otürü basına bir is vs geldiginde ilk koşacak olan kisi eşi nerde olduğunu bilmesi gerekir 
-Reklam-
0 oy
(9,500 puan) tarafından
İzin değil ama haber vermeli;)
0 oy
(16,477 puan) tarafından
İzin değil ama bence söylemesi haber vermesi gerekiyor. Tabi erkeğin kısıtlamasi doğru demiyorum ama komşuya da kahve içmeye gitsem haberi olsa daha içime siner benim 
(16,477 puan) tarafından
Ama neden yani bin yıllık postları hortlatmak neden ?
0 oy
(10,361 puan) tarafından
Yani bende bilmiyorum bu durumu ama ben kendimi anlatiyim sana ben esimden ayri pek bi yere gitmem market park bakkal konsu falan sa gidecegim yer onceden haver veriririm gidiyorum diye izin almak icin degil haber vermek icin bisey olur beni evde bilir hem yalanci cikmayim hemde nerde oldugumu bilsin yani insanin basina ne gelecegi belli olmaz es dost yok zaten akrabalar dersen yakindaki akrabalarimla ben gorusmuyorum uzaktan biri gelirse de annemlere falsn eve buyur ederim esimld gideriz beni birakir bi kac gun kalirim esimin akrabalariyla dugunde bayramda bile gorusmuyoruz o istemiyo bunun disinds bi yere gideceksek esimle gideriz yemege tatliciya markete gezmeye avmyd hep esimleyiz ben biraz kocama duskunum heralde erim evim beyim yani :) 
0 oy
(1,122 puan) tarafından
İzin almak manasında değil de kadın gittiği her yeri eşine bildirmeli. Eşinden izinsiz çıkarsa bu üstünde hak olur. Ben her gittiğim yeri haber ederim. Dünyanın binbir türlü hali var. 
0 oy
(266 puan) tarafından
Zamanında benim eşimde öyleydi bir kere gittim aradı dedik ablama gidiom kahvaltıya bana haber vermedin dedi git gelme TM dedim o gün bugündür heryere giderim tabiki söylerim eve gelir falan öyle adamlarda itici yazık kadina
0 oy
(838 puan) tarafından
Arkasında benim gıbı ben kapıya bıle çıkamıyorum hapıs hayatı yasıyorum kesinlıkle komşu ya gıtmek kapıya çıkmak yok
0 oy
(974 puan) tarafından
Aşağıda komşular buluşur falan toplasiriz mesela ben ararsa söylerim ama aramazsa özellikle ben asagidayim demem akşam işten gelir mesela oh komşularla keyif yaptık derim öyle bilir ama bi komşuya kahvaltıya gideceksem söylerim mesela markete çıktım diyelim eve geldiğimde söylerim bazen de söylemem o anlar gibi gibi oda çok dert etmez çünkü maksimum nereye gidiyorum bilir ama nasıl ki ben eşimin nereye gittiğini bilmek istiyorsam oda benimkini bilmeli gizli iş yapmamaya çalışırım 
0 oy
(398 puan) tarafından
Şöyle ben gittiğim her yeri söylerim eşimde soyler genelde ama izin amaçlı değil nerde olduğumu olacağımızı bilelim diye öyle izinlik bı durum değil yani ama arkadainizin eşi abartmış ve kesinlikle kadın gözünü açmalı ne güzel kendi istediği gibi gezsin kadına yasak ***** herif
0 oy
(436 puan) tarafından
Ben kendi adıma izin almam ama haber veririm gittiğim yeri
0 oy
(516 puan) tarafından
İzin almak değil ama haber ederim ya sabahtan söylerim ben mesela Merve'ye gitcem diye yada arar derim ben filan kişiye gitcem diye o da pek hayır gitme demez zaten o farkinda bir zaman sonra bunaldigimizi anlıyor çok şükür 
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Yani eşime söylerim giderim ben izin almak gibi değil de haberi olsun ama ısrarla gitmemi istemezse de gitmem gerçeği bugüne kadar hiç karışmadi gezmeme hatta kendi bırakıyor yorulmiym diye
0 oy
(2,815 puan) tarafından
Biz haber veririz izin almayız. Ama anlattığın tarzda kıskançlık hastası insanlar var. Allah yardımcısı olsun
0 oy
(1,028 puan) tarafından
Yoo ben sadece haber ederim o kadar. Lüzumsuz yerlere gitmem zaten.
0 oy
tarafından
Sadece markete giderken izin almam mesaj atarım başka her yere giderken izin alırım gitme derse anneme de olsa gitmem 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 143 göst.
0 oy
36 cevap 1,466 göst.
0 oy
6 cevap 329 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.
16 Ocak 2024 Aile kategorisinde Eda00 (735 puan) tarafından soruldu

403,375 soru