Haklısın ama hayatta annen bile olsa kimseden beklentin olmasın ki üzülme.
Benim annem çalışan bi kadın. Düğünümün olacağı gün bile sabah gidip dükkanı açtı öğlene kadar durdu geldi. Şimdi doğum yapcam, ancak 1 hafta kalabilirim yanında dedi çünkü izin o kadar ayarlayabilirim diyor. Napayım.. o kadar alıştım ki artık yanımda olmayışına. Sonuçta elin dükkanında çalışıyor diyorum ama izin hakkı onun elinde, dükkanı idare eden de kendisi. İstese söke söke izin kullanır ama o her şeyden önce iş hayatını tutuyo. Zor bi hayat yaşadı ve o hayattan kaçışı hep işi oldu onun bu bağımlılığını da anlıyorum ama ben de artık ortaokuldan beri hiçbir zaman yanımda tam olarak annemi göremediğim için beklentiye girmemeyi öğrendim. Gelirim ederim dese bile biliyorum ki dediği tam olarak yanımda olmak değil. Sadece kendi vicdanını rahatlatacak kadar yanımda oluyo.
Ha maddi manevi yanımda mıydı dersen yanımdaydı ama ben kafamı kaldırdığımda annemi yanımda görmek isterdim hala da isterim. Ama olmayacağını bildiğim için yorum yapamıyorum. 3 yıllık evliyim evimde 1 gece kalmadı düşün. Çünkü sabah işe gidecek aramızda mesafe var 3 saatlik.gelirse iş çıkışı akşama gelirler gece dönerler. Aaah ah… yani boşver bacım