Buraya da yazdım dün Ehliyet sınavım var diye. Geçtim çok şükür. Dışarda eşim, kızım ve kız kardeşim bekliyordu. 15dk da yaptım çıktım. O sevinç ve heyecanla zaten aklım başımda değildi. Hem de çıktığımda kızım ağlamıştı onu aldım susturdum falan. Neyse evde bir iki eksik vardı onları aldık ordan da acile iğne vurdurmaya gidiyorum, ona gidicez. Neyse acile giderken annem aradı. Saat 8 e gelmişti naptın falan dedi. Yalandan geçemedim, tansiyonum düştü acile gidiyoruz dedim ama gülerek dedim ve karşı taraftan daha cevap gelmedenşaka şaka geçtim hem de 92 almışım falan diye sevincimi paylaştım. Niye hemen beni aramadın ablan çıkınca aradı dedi. (dün de ablam girmişti). Ablamın çocuğu yok benimki çok ağlıyordu ona baktım o ara nasıl Arim dedim. Onun tribini attı ve dedi ki "g*tüne güvenmiyordun madem niye horona geçtin" gibi Bi laf söyledi. Anne öyle denmez insan tebrik eder, aferin kızım der. İnşallah diğerlerini de geçersin Ehliyetini alırsın der dedim.. Konuyu hemen kız kardeşime çevirdi. Çalışsın oturmasın vs bağırdı çağırdı. Kardeşimin havasını da attı bana.
Yani anlicanız ne sevinç kaldı ne başka bir şey. Aşırı kırıldım