Bazı kızlar tanır beni yeni ayrıldım eşimden 10 gün olmadı daha hamileyim 3 aylık 6 ay evli kalıp eski eşim evliligi yürütemedigi söyledi ve boşandık kızlar hamilelik iç güdüsü belki yanlış karar verdire bilir bana sizlerden fikir almak istiyorum eski eşim askeri personel bu arada bende ambulans hemşire diyim ben boşandım ama eski eşimin ailesi bir türlü rahat bırakmıyor beni sürekli her aradıkların da ağlıyorlar eski görümcem eski kayinvalidem biz seni gercekden çok sevdik keşke böyle olmasaydı falan gercekden de öyleydi çok severdik kardeş anne kız gibiydik onlara kötü birşey asla söylemem kötülüklerini görmedim eski eşim annesini aramış ben çok pişmanım yaptım bir hata köpek gibi pişmanım ben karımı çok seviyorum diye bunlar da sürekli beni arıyor eski kayinvalidem kızım yapma hamilesin babasız büyümesin evladın oğlum köpekten pişman diyor hamileyim iç güdüm yanlış karar verebilir gerçekden fikrinize ihtiyacım var bu arada ailem de senin kararın hanilesin yanlış birşey söylemek istemiyoruz diyorlar