Şuan hamilesin ve duygusal yönden düşünüyosun. Bebeğini ön plana koyduklarını da söylemişsin. Hamileyken karnındaki bebeği düşünmemiş, ben batıya gelmek için evlendim senle diyene kadar afedersin senle birlikte olurken çocuk olacagını düşünmemiş,babalığını düşünmemiş senin ne kadar üzüleceğini düşünmemiş. Kaldıki 3 aylık hamileyim diyorsuno bunları senin yüzüne söylerken bu üzüntüyle Allah korusun karnındaki bebeğine de bişey olabilirdi. Bunların hiçbirini düşünmemiş bir adam şimdi köpek gibi pişmanmış. Ben bunun altında başka birşey ararım. Kaynananın görümcenin ne dediği önemli değil onlar seni sevse ne sevmese ne kocan bunları seni hiçe sayarak yüzüne söylemiş. Pişmanlığınında doğru olduğunu düşünmüyorum. Şayet ki doğruysa sen zaten boşanmışsın bu adamla tekrar evlenip acaba diye düşünmek yerine çocuğunu doğur hayatını kur ayaklarının üzerinde dur. Sen kocandan boşandın diye çocuğunda babasından boşanmıyor neticede. O babalığını yine yapmak zorunda cocuğun babasız büyümeyecek yani. Zaten sürekli görecek. Seni kandırmak için babasız büyümesin kozunu kullanmadıkları ne malum. Güçlü bir kadın olduğunu düşünüyorum. Elinde mesleğinde var. Herşeyin üstesinden gelirsin. He aklında acaba barışsam mı diye bir düşünce varsa bile bence çocuğun doğanaa kadar bekle derim bu süreç içerisinde ne yapacağını gözlemle. Baktın gerçekten pişman hali hareketleri değişmiş düzelmiş. O zaman gönlünden ne geçerse onu yap.