+1 oy
765 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (649 puan) tarafından
Herkes çok zor diyor acaba böyle işini bitirip  yerinde oturup çayını rahat icebilen varmı kızım Allah izin verirse yarın çıkacak yoğun bakımdan küçük bebek birde 3 yaş 2 aylık kızım var nasıl olur kızlar sizde durumlar nasıl :)

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oğlum 37 aylık 

Kızım 33 haftalık 

Karnimda 

Doğuma az kaldı bakalım neler göreceğiz oğlum hiç durmayan yemeyen içmeyen bir çocuk uyku düzeni sıfır 
-Reklam-
0 oy
tarafından
3 cocuklu bi anayım ben sjsjjsjs oglum 12 olacak kizim 10 en minnakımda 4 yasinda kendilerini kurtardilar en ioyi arkadasim onlar kimseyi aramam arkadasim.olsun komsum olsun demedim hic
(649 puan) tarafından
MasAllah canm
0 oy
(1,473 puan) tarafından

Ben görmedim  ikinci kızım 7 aydır hayatımda ilk kızım çok değişti tanıyamiyorum o sakın kız gitti yerine başka bir şey geldi :(

(649 puan) tarafından
Benim kızımda şuan öyle çok hareketli bir çocuğa dönüştü daha bebek gelmeden
(1,473 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
0 oy
(176 puan) tarafından
7 yaşinda oğlum. 9 aylik bebeğim var çok zor
(649 puan) tarafından
Okula gidiyormu canm
(176 puan) tarafından
Gidiyo canim 1.sınıf yanimizda hiç kimsede yok
0 oy
(780 puan) tarafından
Gerçekten cooooook güzel bişi küçükken az zorlaniyon ama sonra geciyo benimkiler ikiz ama gerçekten üçüz gibi yaşıyoruz çok keyifli bana göre çok kolay zamanla sanada kolay gelicek  Allah yardımcın olsun:)))
(649 puan) tarafından
Amin canm çok sağol
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Düzeni kurunca biraz kolay ama yinede 1 seneyi gözden çıkarmak gerekiyor 
0 oy
tarafından
Bende merak ediyorum ikinci doğunca kızım 4 yaşında olmuş olacak bilmiyorum hani kıskançlık falan olur ama çok zorlanacağımı sanmıyorum normalde de beni zorlayan bir çocuk değil 
0 oy
(5,171 puan) tarafından
Zorluk illaki olur ama güzelliği daha fazla canım 
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Kimseden çok kolaymış demeyi bekleme gerçekten zor geçiyor. :)))
0 oy
(1,783 puan) tarafından
İmdat imdat diye bağırmak istiyorum
0 oy
(1,531 puan) tarafından
Bende ekimde iki cocuklu olacagim ve bebegim 3 aylikke  ise donecegim iki cocuklu ve calisan bir anne olacagim. Bence cok zor ama guzel taraflarida vardir
0 oy
(991 puan) tarafından
Hamile kalmadan önce sorman gereken bir soruydu bence:D artık olmuş Allah kurtarsın:D
0 oy
(400 puan) tarafından
Çok zor kolay diyen yalan söyler. Ama büyüdükçe düzene giriyor. Kolaylaşıyor bence 
0 oy
(6,240 puan) tarafından
Bende 2 çocuk varken çok guzledi taa ki 3. Olana kadar ben pert oldum olacam

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 669 göst.
22 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde 1prensannesii (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 781 göst.
17 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayselaras (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 519 göst.
6 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Expertmom (900 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 317 göst.

408,436 soru

12,271,709 cevap

37,613 kullanıcı

Kategoriler

...