0 oy
808 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ne yaptıysam tuvalete alıştıramadim korkuyorum diyor üzerinede çok gidince geceleri uykusunda ağlayarak uyanıyor ne yapmam lazım kızlar artık bezi bıraksın istiyorum bende zorlanıyorum

27 Cevaplar

0 oy
(20,529 puan) tarafından
Üzerine gitmemelisin. Daha zamanı var demek ki. Ben olsam yaza kadar bekler öyle tekrar denerim. O zamana kadar da tuvalet eğitimi için olan videoları izletirim. Kitaplar okurum. Oğlum da ilk 26 aylıkken denedik. Korktu. Oturmak istemedi. Ağladı. 4 gün denedim. Çok zorlandı. Vazgeçtim . 30 aylıkken tekrar başladık. Önce birlikte trendyoldan klozet aparatı aldım. Oğlumla birlikte seçtik. O kendi beğendiğini alınca heveslendi. O sayade ogrendi. Uykularını bozacak kadar bir korku varsa devam etmemelisin bence. 
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Yalnız değilsin canim haziranda 3 yaşına girecek Kakasindan korktu bende korkusu artmasin diye geri bezlrdim vardur zamani ama benimle birlikte goturuyorum lazimligina oturtuyorum tuvalette suyla oynatıyorum ellerine sivi sabun sıkıyorum bakalim İnşallah ogrenir ya kasma kendini hic
tarafından
Tamam canım inşallah öğrenir
0 oy
tarafından
Yaz girişi  başlayın  lazimlik alin cikartmalar alin yaptıkça  yapistirin  ilk zamanlar bizimki dusakabinde  suyla oynarak yapiyodu büyük  tuvalette dahil alip atiyodum sonra lazimliga geçtik oyle hemen alismiyo hic zorlamayin yaz gelsin halilar kalsin  bi şort  tamamdır 
tarafından
Tamam canım öyle yaparım artık
0 oy
(702 puan) tarafından
Tuvalet eğitiminde neyden korktu acaba yavrum ya yani eğer korkuyorsa bı yaza kadar bekleyin haklısınız ama 
tarafından
Canım Şubat depreminden belli herşeyden hatta en ufak çıtırtiya anne deprem diyor
0 oy
(10 puan) tarafından
Tam 32 de birakkti kızımız. Akşam heo bağladım. Hiç ugrasmadim açıkçası aksamida hemen bırakma çabam yoktu. 44 aylık kızım. 1 haftadır kendi kendine kalkar akşamları, bez takma akşam dedi. Yeni bıraktı aksamida. Geç kaldım diye üzülme 
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Benimki oğlum 3 buçuk yaşında bıraktı herkes baskı yaptı öğret çok geç kaldın kocaman oldu bilmem ne. Zorlamadım hiç. korkuyo gitmiyordu sonra bezleri sakladım kediler aldı dedim bez takmadım birkaç kez çişini altına yaptı rahatsız oldu tutmaya başladı kendiliğinden geldi çiş diye.. 1 günde çişe alıştı.

Kakasını öğrenirken zorlandı tuttu kabız oldu altına yaptı sonra lazımlıpa oturdu bu kezde kokuyo diye ağladı tam olarak düzene girmesi 10 15 gün sürdü kaka yönünden bağırıp çağırıp kızmayın sürekli teklif edin oyun oynayarak götürün hadi gel sifona sen bas kakaya çile bay bay yapalım vs. Biz bu şekilde öğrendik öğrenmese oğlum öğrenmedi aşırı inat aksi huysuz Bi çocuk hiç umudum yoktu düşünün yani. Biraz sabır ve sakin davranın 
tarafından
Tamam canım öyle yapacağım teşekkür ederim
0 oy
(2,024 puan) tarafından
Çok zorlama istersen belki zamanı gelmemiştir daha 

Yada motive edici şeyler söyle hadi tuvalete gidelim sürpriz vericem sana de sevdiği bişeyi tuvalete gittikten sonra ödül olarak ver 

Benimki 28 aylık şuan gündüz kurtulduk şükür gecede korkudan bağlıyordum baktım bezi kuru uyanıyor bu gece bağlamadım inşallah yapmaz
tarafından
İnşallah canım

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 786 göst.
0 oy
6 cevap 415 göst.
2 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
1 cevap 100 göst.