+1 oy
1,022 göst.
Aile kategorisinde (418 puan) tarafından
Akşam eltim geldi bana benim ikiz bebeklerim var durup dururken bana çocukların büyümüştü ne gerek vardı bunlara özgür hür dün dedi ben bı sinirlendim sen mi büyütüyorsun hayırdır dedim. Ben büyütemem çocuk da istemiyorum bu hayatımı çok seviyorum dedi. Sen özle miyor musun o günlerini dedi tabi ki de hayır ben çocuklarımla çok güçlüyüm ve iyikilerim onlar dedim.

Aklıma burası geldi bı sohbet postu açayım dedim kolay kolay post açmam bu arada :) bende size sorayım hangi hayatınızı daha çok sevdiniz? 

59 Cevaplar

0 oy
(3,234 puan) tarafından
Çocuklu hayat bana daha iyi geldi gocukla daha neşeli biri oldum 
-Reklam-
0 oy
(153 puan) tarafından
1 oğlum var valla ben çocuksuz zamanlarımı çok özlüyorum o yüzden Bi daha cocuk düşünmüyorum en azından bu çocuğum büyüdüğünde rahat ederim
0 oy
tarafından
Böyle konuşanlara hiç cevap bile vermem 18 yaşında anne oldum annelik herkese nasip olmaz kolay da değil gece yok gündüz yok hayatta herşey onlara göre ayarlanır 
0 oy
(536 puan) tarafından
Valla bazen ďüşünüyorum ve mutsuz oluyorum evlat bambaska birsey çünku özlemiyorum ben kizimsiz resim bile cekinmiyorum artik çokk yorucu 2 saatlik uyku ileyim ayagimda suan salliyorum inan ama evlat dünydaki en kiymetli sey
0 oy
(66 puan) tarafından
Canim sen kimdin bide ikiz bebeklerin varmis 
0 oy
(20,215 puan) tarafından
Tabiki evlatlarım ♥️♥️♥️♥️♥️
(6,086 puan) tarafından
Eski postlari hortlatmayin:D
(20,215 puan) tarafından
Ay yinemi yaaa :D
(418 puan) tarafından
Selamın aleyküm:D
(20,215 puan) tarafından
Merhabayaııın :D
0 oy
tarafından
Tabiki çocuksuz hayatım daha güzeldi (güzelden kastım dertsiz tadasız uykusuzluk olmadan) ama çocuğumla geçirdiğim bi saliseyi değişmezdim
0 oy
(721 puan) tarafından
Bence anne olmak herseye deger.anne olunca tattigim mutlulugu hicbirseyde bulamazdim
0 oy
(7,639 puan) tarafından
Valla   hiç aklıma gelmiyor normal de   arkadaş gibiyiz oğlumla    
0 oy
(2,609 puan) tarafından
Çocuksuz hayatımı fa diyemem çocuklu hayatimi da diyemem çünkü iki yönden de kolaylığı zorluğu var 

Çocuklarından yana asla pişman değilim çok şükür 

Sadece onlar olmasaydı çoktan ayrilmistim
0 oy
(673 puan) tarafından
Öncelikle Rabbım onlara can sağlığı versin iyi ki de vermiş onları bana ama özlüyorum bekar hayatımı 

Onları bırakınca en fazla 1 saat bırakıyorum o aralıkta bile sürekli aklım onlarda ne yaptılar falan diye yani sanki onlarla doğup büyümüşüm gibi olduk artık 
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Ya ben bebektir kocadır bunun insanı değilim galiba. Ya da eşim evlenir evlenmez cocuk istedi 2 çocuk peş pese oldu ve ben ne evlilikten bir şey anladim ne hamilelikten. Evllenirken kayinpederim kocama ohhhh bedavaya gittin dedi. Öğretmen oldugum günden beri borç ödüyorum. Ama tüm  bunlara rağmen bir gülüşüyle dertlerime derman olan oğlum iyi ki var 
0 oy
(410 puan) tarafından
Bekar günlerde güzeldi tâbi, ama çocuklarimla esimle hayat başka güzelleşti bnm için tabi zorluğu var ama güzel yanı daha fazla;))onlar bnm bu dünyadaki  herşeyim onlarsz bı günu düşünemiyorum deliririm;))
0 oy
(665 puan) tarafından
Eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum. Ama ister istemez bekar hayatımı da çok özlüyorum.
0 oy
(967 puan) tarafından
Bebeğinin olması inanılmaz güzel bir duygu.Evet.Ama bebeksiz hayatta o kadar ağır sorumluluk altında değilsin.Başka bir canlının bir bebeğin tüm bakım ve sorumluluğunun sende olmasınım yükü çok ağır.Uykusuz geceler ne ki?Bunun yanında hiçbir şey.Şuan bebekli hayattan memnunum ama çocuğum olmadan önce sanki evlilik hayatı daha güzel gidiyordu diye düşünüyorum 
0 oy
(523 puan) tarafından
Valla canım bebekken iyilerde su an 3 yaş sendromuna girdik çıkamıyoruz banada arada geliyorlar cinnet gecirmemek ve cin zor tutuyorum kendimi 28 haftalık hamileyim dün artık tansiyonum düşmüş bayiliyordum bembeyaz dolapları boyamış o yetmedi meyve suyu döktü yere o da yetmedi su bunlarla da kalmadık banyoyu sel basacakti Allah'ım sabır ver deyip duruyorum qksama kadar ama yinede hasta olduğu zan bir yeri acidiginda da onla birlikte oturup ağlıyorum Allah yardımcımız olsun tüm annelerin
0 oy
(736 puan) tarafından
Bekar hayatımı asla özlemiyorum iyiki evlendim 2. Çocuğum olucak Rabbime ne kadar sukretsem azdır bir söz vardı bu hayatta en çok anne olmayı sevdim çok şükür Rabb'im bu duyguyu bana yaşattı muazzam bir duygu eşi benzeri yok 
0 oy
(9,534 puan) tarafından
Özlenir elbet ama o da bekar hayatımız gibi geride kaldı. Şimdi nasıl hatırlamakta zorlanıyorsak o günleri cocuksuz gunlerımızı de hatırlamakta eskisi gibi değiliz. Bu şey gibi uzaya atılan füzeden ayrılan parcalar gibi. Zor mu zor ama bir amacımız var onu elimizden geldiğince yapmaya calısıyoruz. Ha evlat dediğin nankör orası ayrı 
0 oy
tarafından
Bazen uyurken bile o kadar özlüyorum ki gidiyorum yanına izliyorum uyanana kadar uyanınca mutlu oluyorum :) evet bazen bunaliyoruz ama onsuz bir hayat düşünemiyorum ya iyiki var hiç pişman değilim 

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 643 göst.
7 Ekim 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Aysus35 (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,021 göst.
12 Nisan 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Lasyamm 21- (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 429 göst.
23 Nisan 2023 Aile kategorisinde anakiz (2,452 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde emyy (5,132 puan) tarafından soruldu

403,975 soru

12,102,261 cevap

36,419 kullanıcı

...