Hanimlar iyi aksamlar, iki gündür acilan postlarda eş parasiyla habersiz birsey almak veya eşden gizli biriktirmek günah haram gibi yazilar okuyorum. bana saçma geliyor yani ev hanimlari ne yapsin attiklari adimi a dan z ye nereye harciyorsa hesapmi verecek
Niye haram olsun yahu izinsiz yapılan bişey değil kendisi veriyor ben eşimden gizliyorum gelen yardımları şimdi eğer bana yardım geldiğini görürse birdaha asla vermez bana para falan birikim yapmıyorum çocuklara harcıyorum sürekli ona güvenerek tamamen keser ondan aldığım parayı herşey uçmuş gidiyor zaten ben ona söylemek zorunda değilim bu haram konusuna kesinlikle katılmıyorum çok saçma
Günahını sevabını bilmem ben her ihtimale karşı kendimi ve çocuğumu düşünmek zorundayım sonuçta bunu kötü niyetle yapmıyoruz çalmıyoruz etmiyoruz istiyoruz onlarda veriyor biz kendimizi düşünmezsek kimse bizi düşünmez
6 yıllık evliyim haberiz bir şey almadım para da biriktirmedim
Eşim bana aylık belirli miktar verir alırken söylerim illa bunu alıyorum nasıl vs diye
Ben mesela istemem gizli almayi saklamak biriktirmeyi eşim bir liranın hesabını yapan biri şimdi ben ne yapayım siz söyleyin... dün hastaneye gittim 70tle ile eve geldim 10 tl kalmış Bna diyo niye 20degilde 10 kalmış vallah Bna helaldir))
411,457 soru
12,385,810 cevap
43,519 kullanıcı