Kızlar biraz dertleşmek istedim uzun olacak Ama hakkınızı helal edin kızlar kız kardeşim birisiyle konuşuyor bir ay bile olmadı görücü usulü diyelim ilk başta hiç istemiyordu kardeşim bize geliyor ayrı konuşuyor ben istemiyorum annem zorluyor parası için beni veriyor filan vesaire anneme gidiyor Evet anne olur bu diyor sonradan anneme anlattım bak Melike böyle böyle söylüyor Mustafa'nın yanında da böyle söyledi Mustafa yanlış düşünecek bu s**** yüzünden dedim Ondan sonra eve gitmiş anne onları ben demedim eniştemle Ablam söyledi Ben dedim Yemin et falan vesaire dedim Neyse sonunda olay açığa kavuştu yani iftira attı ortaya çıktı ama eşim bunu bilmiyor Tabii ki bilse kesinlikle kardeşimle konuşmaz Neyse içimi bir buruk zaten eşimi suçlamasından dolayı ondan sonra Neyse ailesiyle tanışmaya falan vesaire gitti Oğlan bunu Alışverişe falan götürdü dedi düzgün bir şeyler al dedi eyvallah dedim Babam çok kızdı dedi Senin baban yok mu ben sana para veremiyor muyum gitmişsin çocuklar alışveriş yapıyorsun zaten babamı dinleyen yok da sonradan neyse bugün de Ailesi demiş ki daha 1 ay bile olmadı tanışmaya gelelim haftada yüzük takalım ilk önce birbirlerini tanısınlar biraz daha Annem de aynısını dedi biraz daha tanısınlar bayramdan sonra sondan kardeşim bu gece bana mesaj atıyor bu arada Ben hamileyim ayaklarım şişmiş böyle davul gibi 34 haftalığım abla yarın eve erken gel ya cumartesi günü Kemaller gelecek tatlı yapacaksın Ben dedim Avucunu yala bir zahmet kıçını kır dedim Bir şeyler yap dedim öyle gezmekle olmuyor her fırsatı çocukla dışarılarda geziyor ve ben çok sinir oluyorum Çünkü benim eşimle aramda hem imam nikah hem Resmi nikah varken benim ailem buna izin vermiyordu Hayır dışarı çıkamazsın yanlış düşüncelerdeydiler Biz eşimle gizli gizli buluşuyorduk ve eşimle bana koyan da bu oldu İmam nikahlı değil sözcüsü değil hiçbir şeysi rahat rahat geziyorlar bizim resmi nikahımız vardı Biz rahat rahat gezemiyorduk Bugün de annemi aradım Dedim sen niye böyle döneklik yapıyorsun dedim Bir hafta sonraya çağır kız evisin biraz ağır ol dedim bu ne böyle dedim acele ettiriyorsun her şeyi E ne yapayım bu da ortadan çıksın dedim Senin kızının hayatının söz konusu Bu da aradan çıksın Ne demek yani ndan sonra ben bir şey karışmıyorum dedim ne yapıyorsanız yapın ya da karışma zaten aileler tanışır falan vesaire muhabbetine girdi İyi tamam mı öyle dedim engelledim hepsini Çünkü babam da dedi ki bir dahaki haftaya gelsinler Bu hafta olmaz dedi Neymiş efendim Beyefendinin Ailesi müsait değillermiş haftaya Pardon kız istemeye mi geliyorsun yoksa biz mi oğlan istemeye gidiyoruz benden özür dileyene kadar hepsinden konuşmayacağım Ben de her şeyi kısıtladılar bunda da biraz yapsınlar Ben Temelli demiyorum ama birazcık kıssınlar yani çocuk ailesinin yanına götürüyor pırt alışverişi sen bunu böyle Beğenmiyorsan Hayrola niye konuşuyorsun her gün arıyorum diyor ki Kafedeyiz oturuyoruz sinirlenmekte haklı mıyım kızlar