Biz 1+1babamin evinde duruyoruz esim kira vermiyor ev 2 li bölmüş babam 2 tane yer yapmış diğer tarafta 2tane adam.kaliyor 50 yaslarindalar ortak fatura kullanıyoruz yani ev tek ev olduğu için sadece birtane fatura gelir bizde birlikte öderiz 2 aydır böyle bu neyse her 2 tarafta elektrik sobasi yakıyoruz 4 bin tl gelmiş bu ay esime gelip biz zaten iste oiuyirz kapatin elektrigi dediler babama da 3 bin kira veriyolar ama yalan ben onları gündüz görüyorum eve geliyorlar ve aşırı evin içinde küfürlü konusuyolar anlasamiyolar iste esim sabah tartışma oldu elektrik sobasina tekme atip kırdı bendr sen kira vermiyosun ki öde 2 bin paramı dedim benim öz babamın evinde kaliyor bu veremem ben diyip bağırdı bende gitmeyi düşünüyorum burdan çünkü biz kızımla üşüdük kardeşim gel bize dedi manisaya bende o kırık ceyrani alıp o adamların kapısına koydum şimdi burasi soğuk Istanbuldayiz biz babama soyleyemem soylersem sen getirdin eşini der bana çekemem onu boşanmak istiyorum zaten esimin aileside beni sevmiyolar