Cok uzuldum senin adina. Seninde onlarinda hatalari olmus. Biraz inat olmus ama dunya bu yarin bigun kus mu gocup gideceksiniz. Madem boyle hissettin esine duygularini acikca soyle. Yani surekli sitem gibi degil annem yanimda degil(yani arkamda degil gibi degil, istedigimde goremiyorum gibi) uzgunum vs de. Bazen iletisimsizlikte buraya getiriyo. Iyi diyosun icini bilemem ama iyi veya kotu esinin hareketi dogru degil. Burnunu surtmen sart. Abilerin laf dedi diye kacip gittin e esinde bi ton laf ediyo. Ki onlarin laflari sni korumaya calistiklari icin, evet dogru degil korumaya calisma sekilleri, o an insana koyuyo ama sonra ilerde anliyosun neden o kadar tepki verildigini. Sen kafani topla ve bu kuslugu duzeltmeye kendin calis. Ye lafini yine. Benim babamla amcam kusmustu hemfe kac sene snra amcam vefat etti kus ayrildilar. Acikcasi bunu istemem. Zaten yegenleri olunca yumusarlar. Kaynanamda snn gbi kacip gitmis 5 sene konusmamis abileriyle annesiyle gizli gizli gorusmus snra barismislar. Simdi bak can cigerler. O yuzden olan oldu biten bitti simdi bundan sonrasi onemli. Helal olsun kuzum ne hakki umarim hersey gonlunce olur. Evladin sana ve ailelerine mutluluk getirir.