0 oy
347 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (0 puan) tarafından
Kızlar bız esımle severek evlendık ve evlene bılmek için çok zor zamanlar gecırdık aıle ile 2 senedıe evlıyız cocugumız olmuyo tedavi görüyoruz ve esım Le zaten çok kavga edıypruz evlendıgımızden berı ben onun çok seyını yakaldım artık güven kalmadı çok uzun konı ama ben karsısında ağlasam bana kıyamayam adam sımdı zırlama dıyo bırsy olsa benı dınleyen adam hakret edıp yıne konuşmaya basladı gıbı şeyler yapıyo kavga edıyoruz kendimi acıklıyorum off yıne var var konuşuyo kabul edıyossn bu etmıyosan da dahası yok dıyıp duruyo ne yapıcaö ben ben en çok korktıgum şey benden vazgecmesı dı kendıne dededım ama benden vazgectı 

7 Cevaplar

+1 oy
(19,985 puan) tarafından
Allah sana bı lütuf vermiş. O adamdan çocuk vermemiş. Allah korumuş. Kaç kurtar kendini.  Arkana bile bakma. Ömür boyu bu adamın pisliklerini çekersin. 
-Reklam-
0 oy
(29,260 puan) tarafından

Öyle adamdan çocuk yapma derim önce kendini egitsin insan olsun bence 

(0 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim:(
(5,456 puan) tarafından
O zaman baksın amcanlar sana madem izin vermiyorlar. Allah'ım yarabbim ya cinnet sebebi cidden. Senin de seni seven değerini bilen biriyle bi ömür geçirmeye hakkın var
(1,989 puan) tarafından
Gidecek yerin olmadığını bildiği için yapıyor o zaman canım işe gir birikim yap bencede çocuk yapma tek çözüm kendi ayaklarının üzerinde durmak
(771 puan) tarafından
Hayat senin hayatın amcay mis nineymis kimse karisamaz mutsuz bir evde yaşayacağına kendine ait huzur lu Evde yaşa hamile değilsen ki artık düşünme  git çalış Uygun bir kira bul kendine
(29,260 puan) tarafından
Başlarım doğu kafalilara bende doğuluyum doğu batı meselesi değil cahillik meselesi bu
Kime ne ya
0 oy
tarafından
Sen bence bu adamla çocuk yapma 
0 oy
tarafından
lutfen cocuk olursa düzelir kafasina girme çünkü sogumussa ne yapsanda isinmaz sana
0 oy
(582 puan) tarafından
Çocuk olursa düzelir diye sakın ama sakın düşünme Belki de çocuğunun olmaması sana Allah tarafından gösterilen bir şey Ayrıca Güven sorunların da varmış birçok şeyini yakalamışsın Her şeyden önce güvenmediğim bir insanla birlikte olma derim Çünkü daha sonra çocuk olunca çocuğun babasız büyümesin diye ayrılmayacaksın biliyorum O yüzden bence İnceldiği yerden kopsun derim ben
0 oy
(6,300 puan) tarafından
Valla kusura bakma ama Allah görmüş de bu adamdan cocuk sahibi olmanı istememiş 

O sana nasıl davranıyor ise öyle davran ve asla cocuk yapma ilerde daha çok pişman olursun 
(68 puan) tarafından
Milletin yaptığı çocuğa da karisin ahh ; D
(6,300 puan) tarafından
Karışırım sananeee
0 oy
(3,574 puan) tarafından
Duygusal düşündüğünüz için böyle hissediyorsunuz. Böyle biri sizden vazgeçse ne olur ki.. İlerde şükredeceğimiz şeylere yaşarken çok üzülüyoruz... 

Siz zaten sensiz yapamam hissini vermişsiniz. Biz insanoğlu vefakâr olana hep saygısız olduk. Nasılsa yanımda, kendime özen göstermeme gerek yok.. 

Bir an önce tepkinizi gösterin usulünce. Sonra onun vereceği tepkiye göre bi karar verirsiniz. 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 497 göst.
0 oy
29 cevap 1,506 göst.
+2 oy
21 cevap 1,397 göst.
+1 oy
8 cevap 696 göst.

410,439 soru

12,345,123 cevap

40,018 kullanıcı