0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (2,688 puan) tarafından
Tatlı isteğinizi nasıl bastırıyorsunuz bu tatlı ihtiyacı nasıl gderilir at gibiyim kesme şeker bile yerim o kadar tatlı isteğim arttı ya

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ara öğünde yarim muza kakao ya bula ye yanında kahveyle 

Veya ara öğünde hurma ve muz
(2,688 puan) tarafından
Geciriyormu muzdan başka ne olabilir kabızlık varda bnde
tarafından
Meyveyle kesiceksin işte canım bitter çikolata yiyebilirisn
(4,910 puan) tarafından
Hurma arasına ceviz koyup yiyebilirsin sekerlı zaten isteğini alır cnm yada kayısı arası ceviz fındıkta guzel olur
(2,688 puan) tarafından
Tamam canım cok saol
-Reklam-
0 oy
(90 puan) tarafından
Al benden de o kadar doğumdan önce asla şeker tatlı tüketmeyen ben. Hamilelikten bu yana kızım iki yaşında tatlı yemeden duramıyorum.
(2,688 puan) tarafından
Ay evet bnde doğumdan snra oldu tatlıdan nefret ederdim
0 oy
tarafından
Allah affetsin okurken güldüm Hakkını helal et ben yulaf muz bazen Bal kuruyemişler kuru meyveler Bunların hepsine karıştırıyorum yumurtayla biraz sütle pişiriyorum fırında tarifler var aslında onlar daha iyi oluyor tavsiye ederim
(2,688 puan) tarafından
Helal olsun ne demek :)
tarafından
:D ama genelde çikolata yiyom ondan 100 kg yum 58 düştüm bi ara o ekmeği kestim sık tarçınlu Türk kahvesi bol yürüyüş Leslile vermiştim 6 ayda
(2,688 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(4,596 puan) tarafından
Arkadaslar benim esim fitness antrenöru ayni zamanda kilo alma verme kilo koruma konusunda egitim aldi 

Onun dedigi sekeri birakmak ilk hunler cok kolay çünkü vucutta var olan sekeri beyin kullaniyor 5 gunden sonrasi daha zorlu geciyor bu donemde seker istediğini bastirmak icin eksi yesil elma, sirke limon soğuk su ve tarcin karisimi duzenli icmek insulini stabil tutuyor daha az acikiyorsun daha az yiyorsun diyor
(4,910 puan) tarafından
Tarcınlı su iyi olur bence
(2,688 puan) tarafından
0 oy
(590 puan) tarafından
Ödem atmak için tarçınlı su tarifleri var onlardan yapın yarcin o kadar bastirmasada çok fazla ihtiyaç duydurmuyor 
(2,688 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Meyve ve su, kesinlikle iştah miştah bırakmıyor tatlı için.
(2,688 puan) tarafından
0 oy
(2,146 puan) tarafından
Tarçınlı su. O kadar işe yarıyor ki alerjin falan yoksa kesinlikle dene.
(2,688 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Diyet tarifler var. Şeker un kullanmadan yapılan. Diyetisyenin atmıştı bana bikac tarif istersen atayım sana
(2,688 puan) tarafından
Ay cok iyi olur canım emziriyormusun sen
(1,386 puan) tarafından
Emziriyordum yeni bıraktım.
(1,386 puan) tarafından
RAFİNE ŞEKERSİZ BARDAK SUFLE
▫️1 adet yumurta
▫️1 yemek kaşığı keçiboynuzu unu ➡️ tam buğday unu da olur.
▫️1 tatlı kaşığı pekmez
▫️4 kare bitter çikolata
▫️1 tatlı kaşığı kakao
▫️1 çay kaşığının ucuyla tereyağ
YAPILIŞI: Yumurtayı çırpın. Un, pekmez, kakaolu ilave edin ve karıştırın. 1 çay kaşığınım ucuyla yağladığınız fincana
karışımı boşaltın. Bitter çikolataları bıçakla gelişigüzel doğrayın ve karışımın ortasına bırakın. Kısık ateşte kaynayan
sıcak suya fincanı bırakın. Tencerenin kapağına havlu dolayarak( buharlaşan su damlalarını emmesi için) tencerenin
ağzı kapalı şekilde 5-8 dk kısık ateşte pişirin.
(1,386 puan) tarafından
TAHİNLİ ÇITIR KURABİYE
 8 tane kuru incir
 1 çay bardağı tahin
 7-8 adet tam ceviz
 1 yumurta
 5-6 tepeleme yemek kaşığı yulaf ezmesi
 (robotta inceltebilirsin ama un gibi olmasın, kıyırlığı vermeye yardımcı) (inceltmesen de olur robotta tüm
malzemeler karışırken zaten biraz incelecek, bütün bütün yulaf tanesi olmasın diye ben 1 dk da olsa robottan
geçiriyorum.)
 5-6 tepelemek yemek kaşığı tam buğday unu// tam tahıl unu

YAPILIŞI: İncirleri birkaç saat önceden suda bekletelim, robottan önce inciri geçirelim. Tahin, yumurta, yulaf, ceviz,
unu ekleyip 2-3 dakika robottan geçirelim. Hanımeller kurabiye inceliğinde ve boyutunda 20-22 adet kurabiye çıkıyor.
Yağlı kağıt serili önceden ısıtılmış fırında 30-35 dk kurabiye pişirir pişirebilirsiniz.
 Tarçın, kakao ya da başka kuru meyve (kayısı vb.), ceviz yerine başka kuruyemişler eklenebilir.
 Bazen yulaf ya da unun yapısından dolayı hamur çok sert şekil verilmesi zor bir hal olabiliyor o zaman 1-2
yemek kaşığı su ile ele yapışan ama şekil vermesi kolay bir hamur elde edilebilir.
 Yulaf yerine tamamen tam tahıl unu koyulursa o kıyırlık, çıtırlık olmuyor ama tabiki sadece tam tahıl unuyla
da yapılabilir.
(1,386 puan) tarafından
BARDAKTA KEK
 1 tane yumurta
 3 yemek kaşığı pekmez/ şeker
 4 tepeleme yemek kaşığı tam buğday (ya da diğer tam tahıl unu)
 2 yemek kaşığı yoğurt
 1 yemek kaşığı zeytinyağı
 1 tatlı kaşığı tereyağı (kapları yağlamak için)
 1 tatlı kaşığı kakao
 ½ paket kabartma tozu
 3 kare bitter çikolata
 Fındık, ceviz vb yağlı tohum
YAPILIŞI: Yumurta ve pekmezi güzelce çırpın. Sonra bütün malzemeleri (bitter çikolata ve yağlı tohumu minik minik
parçalara kesebilirsiniz.) ekleyip karıştırın. Harcı ekleyeceğiniz fincan/kupa/bardakları sıcak sudan geçirin. Geniş bir
tencerede bardakların boyunun yarısına kadar su ekleyip kaynatın. Sıcak sudan geçirdiğiniz kapların için tereyağı ile
yağlayın. Kek harcını 4 adet kaba/kupaya bölün. Tenceredeki su kaynadıktan sonra ocağın altını biraz kısın kapları
yerleştirin. Tencere kapağına havlu sararak tencerenin kapağını kapatın. 15 dakika kontrollü bir şekilde kısık ateşte
pişirin. 15 dk sonra kürdan yardımıyla kontrol edip alabilirsiniz.
(2,688 puan) tarafından
Çok saol canım emzirme diyetinide rica etsem atarmısınız
(1,386 puan) tarafından
Ne kadarlık bebeğiniz. Atarım tabi ama ben diyete başladığımda oğlum 2 yaşına girmişti. Azaltmistim emzirmeyi. Süt artırıcı bir diyet değil de enazindan sütün azalmamasi üzerine bir programdı. Bir de insülin direncim başlamıştı onu dusurmeye yönelikti.
(2,688 puan) tarafından
3 aylıkda ben diyet tam yapmıyorum aslında zararlı olan seyleri çıkıyor sağlıklıları koyuyorum aslında
(1,386 puan) tarafından
Bol yesillik salata ye ekmeği ve hamur işini de kes. Onlar süte de katkı sağlamiyor zaten. Süt artırma gibi bir derdin yoksa atayım. Zaten azaltmiyor. PDF şeklinde ama burdan atamam. Özelden Instagram ya da faceni atabilirsin
(2,688 puan) tarafından
Tamam canım atıyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 165 göst.
5 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 125 göst.
2 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 265 göst.
1 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mekiye (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,970 soru

12,326,354 cevap

39,102 kullanıcı

Kategoriler

...