50 kilodan 61 falanim suanda bi anda aldim dogumdan ciktigimda odemleri atmis hic yeni dogum ywpmamis gibiydim oyle isdahlandim.Yediklerim bol cikolata kola kahve yanina illa cikolata aburcuburlar surekli cici bebeli süt falan canim cok isderdi bir tabak dolusu yapar yerdim tavuk ozellikle cok yiyoruz pirinc falan mercimek corbasi fasulye nohut hem popodan aldim hem bacaklardan bende hic alamazdim isdedigim kiloya gelemiyordum hic
Kuzum tahin pekmez ve bebe bisküvisi öneririm bol bol ye kilo yapıyor
doktora gidip bu nutrisyon mamalardan istersen ,yazdira bilirsin kilo alımını desteklemek için günde 4 tane içersen günlük doz o şekilde öneriyorlar çok hızlı normal bir kiloya ulaşırsın
kilo almak isteyenlere rabbim bu dertten bana da ver derim hep ama 168 boya 43 kilo olmayi nasil basariyirsun valla asiri merak ettim cunku ben 160 53 de falan guzel fit oluyorum. bi kusenim var kilo ile yaris yapar hep benle o 165 boyu hep 10 kilo fazladir benden . 5 cm boy farkimiz on kilo kaldiriyor. 168 boyunda biri hayal ettigimde kendime oranla 12 kilo kadar benden fazla olmasi lazim 65 i rahat kaldirirsin hadi de ki 60 kiloyu kaldir.ama 43 nasil ya gercekten varmi bir formulu
pazar aksami yemek yedi ardindan 40 saat iruc tuttum sali gunu oglen 12 de yedim.24 saat orucluyduy dun 1 de yedim . bugun saat 2 gibi yemek yicem . basim catliyor mal gibiyim ama kilo vermek icin deger bugun saat 2 de yicem cumartesi sabah 12 hubi yemeyi dusunuyorum 45 saat oruclu olmus olcam. ben kendime bukadar eziyet ederken hic ugrasmadan zayiflamanin bir yontemi formulu varmis ta zayiflar bana soylemiyormus sir gibi sakliyorlarmis gibi geliyor formulu. ya acliktan uyuyamiyorum suan ama 2 ye kadar beklemem gerek oglene kadar su ku cay kahve zencefilli su falan oyle seylerle gecistircem oglenekadar
1,486,683 soru
24,304,272 cevap
344,281 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın