0 oy
1,330 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
Lincleyen gelmesin lütfen kusarak zayiflamak cidden mümkün mü yeme bozukluğum var aşırı yiyorum kusarak zayıflayabilir miyim yedikten ne zaman sonra kusmam gerekir bilen var mı 

45 Cevaplar

0 oy
(4,366 puan) tarafından
Yeme bozukluğunun varsa önce bi psikoloğa gitmeniz gerekiyor. 
-Reklam-
0 oy
(6,900 puan) tarafından

cok yedigim zaman kendimi kusturdugum cok olmustur. parmaklarimi bademciklerime kadar sokup:) ama zayiflatcagini hic sanmiyorum. insan gibi az yemek daha mantikli . suan acliktan geberiyorum mesela

(6,900 puan) tarafından
yada kusturacagina kendini git edebinle kide kucultme ameliyati ol . mis gbi kolayca hoooop diye zatifla .
0 oy
(14,937 puan) tarafından
aman gözünü seveyim kusmak güzel birşey değil 4 ay kustum hamileyim yeniden yemeye başlayınca yaşadığımı hissettim diyet felan yap kusmaktan daha iyidir 
0 oy
(8,867 puan) tarafından

Duymadığım şeyleri duyuyom kusarak zayiflama intiharidami varmış :blink:

0 oy
(4,578 puan) tarafından
Her yemekten sonra kusmak mi eyyk ne saçma 
0 oy
(524 puan) tarafından
Benim bir arkadaşım yapıyordu lisedeykrn galiba zayıflatıyor ama çok iğrenç bişey bünye alıştı mi istesen de istemesen kuskan geliyor derste vs zor durumda kalabiliyor
0 oy
(1,100 puan) tarafından
Nefsine hakim olman daha mantıklı.igrenc bir yöntem. Sonra beynin buna alışacak ve her seferinde kusacaksin. Cidden bu kadar mı önemli başkalarının seni nasıl gördüğü. Bırak sagliginla yaşa.
0 oy
(1,109 puan) tarafından
Kusarak kilo vermek mi? Az biraz kendinize ve vücudunuza saygınız olsun be
0 oy
(600 puan) tarafından
Ergenken korelilerin zayıflama tekniği olarak duyup sağlıklı mi değil mi bilmeden ne yesem geri çıkarmaya calisiyordum ve maalesef bi süre sonra mide buna alıştı su içsem geri çıkmak istiyordu . Artık elimde olmadan direk mide kasılıyordu. Baktım çok kötü bi hal alıyor artık kendimi kasıp geri gelmesine engel olmaya çalıştım. Şükür engel olmam gerektiğine o zaman kafam bastı da bu durumu ilerletmedim. Ciddi sağlık sorunu yaratabilir . Bence böyle sağlıksız bi işe kalkışmayın . 
0 oy
(785 puan) tarafından
Burda bir arkadaş öyle yapmıştı sonra aşırı zayıflamış önüne geçmediğini söylüyordu ister istemez kusuyordu çok pişmandı yapmayın bence yazık. 
0 oy
(677 puan) tarafından
keyfiyen yiyip yiyip sonrada yeme bozukluğum var diyosunuz ne saçmasınız ya.ölümcül çözüm bulmak yerine aklını kullanmayı deneyip bi uzmana danışabilirsin mesela ne dersin? burda sana kimse "kusarak zayıfladım şu kadar kilo verdim çok mutluyum"demez çok beklersin
0 oy
(322 puan) tarafından
Ya evlat büyütüyoruz ayağına oyuncak batsa canımız ağzımıza geliyor bu yöntemi dene sonra sağlık sorununda dolayı sana bişey olsa evlat diye bağrına bastığın çocuk ne olacak? Benim de yeme bozukluğum var(dı) o kadar çok yemeye başladım ki aç bile değildim hamileyken 70i gördüm şuan 80i gördüm o kadar diyim 1. Seviye obezite indeksindeyim 85 ken 3 hafta kadar kendimi zorladım midemin açlığından gece uyuyamaz hale geldim şuan 82yim sağlıklı bir şekilde hafta da 1 kilo da olsa verdim yakınlarım benimle ilk zamanlarda dalga geçiyordu eşim bile takıntı haline getirdim diye gülüyordu sonuçta önemli olan boğazı tutmak kendi iradene sahip çıkmak tek başına yapamıyorsan destek al devlette destek sağlıyor illa özel diyetisyen felan da olmasına gerek yok. Bu yöntemin vücuduna işkence ne kendi ne evladının sonunu düşünmemek o kadar kilolu insanlar varki ya diyet+sporla azimle veriyorlar senin neyin eksik? 
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Bak benim fazla kilom yoktu ama 4 kilo üstüme yapışıp kalmıştı 2 haftada 2 kg verdim oda sadece akşam 6 dan sonra yemeyerek ve sabah kahvaltıyı 11 12 gibi yaparak 

Gunde 2 öğün dedigim saatlerde istediğin gibi ama normalden daha az beslen bak nasıl gidiyor kilolar  
0 oy
(42 puan) tarafından
Ben 17 ,18 yaşlarındayken öyle yapıp kilo verdim şimdi 25 yadindayım hala midem düzelmedi hiç zorlanmadan istediğim zaman kusabiliyorum kısa bir süre yaptım uzun süre devam etsem daha kötüsü olurdu bence üstelik önemli olan boğazını tutup az yemek yoksa bu yöntemlerle zayıflasan bile illa geri aliyon 
0 oy
(3,013 puan) tarafından
Bu şekilde çok kötü hastalananlari duydum bence yapmayın 
0 oy
(20,128 puan) tarafından
Kilolu isen diyet yapmalısın dediğin gibi yeme bozukluğu varsa bunun psikolojik sebeplerini bulman lazim her türlü işin uzmanına ihtiyacın var en olmadı doktor kontrolünde obezler için uygulanan cerrahi müdahaleli zayıflama yöntemleri var ama kesinlikle kusmak ne çözüm ne sağlıklı 
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Peki sen yedikten sonra kusmaninda bir yeme bozukluğu türü oldugunu biliyor musun?
0 oy
(5,979 puan) tarafından
Hamileyken 9 ay kustum agzimdan kac kez kan gelmeye basladi kusmak bogazimi.tahris etmisti kusarak zayiflamak yerine diyetisyene git cok yiyorsan buyuk ihtimal insulin direncin vardir yuruyus yap spor yap yazıl spor salonuna agir yasamlarda bile önce diyet ve spor veriyorlar adamı şak diye ameliyata bile almiyorlar bir dene bakalim irem derici bile asiri zayifliktan hastanelik olmustu vucudunuza zarar vericek seyler yapmayin Allah askina 
0 oy
(9,857 puan) tarafından
Anoraksiya olursanız kotu olur. Baska yontemler deneyin 
0 oy
(349 puan) tarafından
Bacım sen kafayı mı yedin affedersin 

Sana bişey olsa çoluğun çocuğun napar arkadan güzelce bi diyetisyene git sağlıklı kilo ver gidemiyorsanda yeşillik ağırlıklı evde sağlıklı tabaklar yap kendine etinden peynirine tatlısına kadar ne güzel diyet tarifler var her gıdadan az az vitamin alarak zayıfla bu ölümle dans etmek gibi bişey görüyoruz hep televizyondan internetten insanlar ne hale geliyor 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 198 göst.
0 oy
16 cevap 649 göst.
0 oy
9 cevap 361 göst.
5 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sumeyye69 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
86 cevap 2,737 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,037 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,316 soru

23,678,272 cevap

310,089 kullanıcı

...