Merhaba kızlar hemen konuya giriyorum dün akşam benim bebişin videosunun arkasına seslendirme koydum hani duymuşsunuzdur belki siz kurban olun benim anneme diye bir seslendirme varya bebekli videolara konulan işte onu koydum wpa instagrama story olarak paylaştım okadar hoşuma gittiki videoda da benim bebeğim elini emiyordu falan bütün çevrem ay maşallah çok tatlı falan filan diye yazdı böyle güzel msjlar aldım herkesten akşam oldu saat gece 11.30 bebeği emzirirken kayınpederim aradı açamadım benim bebek bu aralar meme reddi yapmaya başladı zor tutuyor memeyi o halde kayınpederle konuşamazdım emzirmem bitince ararım diye düşünürken pat instagramdan msj geldi bi baktım kayınpeder bana o nasıl video sen ne demek istiyorsun paylaşımlarına dikkat et yazmış ben şok aklımın ucundan dahi böyle bişi geçmemişti sinir bastı beni ne var ki paylaşımımda bişey paylaşırsan size danışacak degilim dedim eşime anlattım durumu aradı babasını tartıştılar bende heryerden engelledım ama muhtemelen kaynana ve görümceler yaptırdı böyle bi şeyi kayınpeder asla böyle şeylerle ugrasmazdı