+1 oy
644 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (133 puan) tarafından
Kızlar arada gizli gizli bakıyordum ama bakmamı istemiyor erkekler pis şeyler konuşuyor gıft gönderiyor diyor güvenim var ama bakmakta istiyorum 

27 Cevaplar

0 oy
(1,108 puan) tarafından
Ben kocama sonuna kadar güveniyorum o yüzden bakmam o da benim telefonuma bakmaz erkek sohbetlerini çekemem :)) 
-Reklam-
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Eğer bişey bulduğunda bosanmayacaksan karıştırma derim.
0 oy
(29,204 puan) tarafından

O tür konuşmalara girmek doğru değil zaten ama diğer türlü bakilir yani neden bakilmasin

0 oy
tarafından
Ben direk bana yapilmasini istemediğim şeyi bende bı başkasına yapmam kafasindayim. Mesela kız arkadaşlarımla ailemle kuzenlerimle watsapta gruplarimiz var orda özel konuşmalarımız oluyor kizlar kendileriyle ilgili ozel birşey anlatmis olabilir ve onu anında da silmem yani ya da ailemle her konuştuğumu eşim bilmez bazen onla ilgili bile birşeyler diyebiliyorum doğal olarak :D ☺️ gizli olarak hiçbir şekilde hakkı yok zaten şifremi bilmez gözümün önündede karıştırmaz aynı şekilde bende öyle. Hiçte aklıma bile gelmiyor bazen öyle kilidi açık görüyorum o yokken o an bırakmış gitmiş o zaman bile dokunmuyorum :D 
(133 puan) tarafından
Çok haklısın bende bakmak istemiyorum ama bakma deyince daha çok bakasım geliyor
tarafından
Yani biseyi yapma diyince insanin içinde daha çok istek uyanıyor :D
0 oy
(337 puan) tarafından
Eskiden cok bakıyordum bayadır kendımı tutmusum bakmıyorum illa sinir edecek bir konusma bisey cıkıyor ılla karı olması gerekmıyor 
0 oy
(4,359 puan) tarafından
7 senedir evliyiz 4 senede sevgililik donemimiz toplam 11 senede bakmisligim yok. Onunda benim telefonumu karistirmasini istemem. Sevgiliyken bakmak isterdi kavga cikarirdim. Dogru da bulmuyorum. Esiz diye bireysellikten cikmiyoruz. Ben velisi degilim erkek arkadaslarinla duzgun konus diyim. O da benim velim degil. Esime guveniyorum ama en cok kendime guveniyorum. Bu hareketler ozguven eksikliginden yapilir ancak. Ben esine hak veriyorum.
(133 puan) tarafından
Evet çok haklısın bende bakmıyorum ama arkadaşlarım kocalarının telefonununa bakıyorlar bende etkilendim
(4,359 puan) tarafından
Baksan nolcak? Olmayan seyi aklina sokcaksin ikincisi amir gbi kontrol karsi tarafi gerer. Senin icinde gecerli bu yani esin sana yapsa senide gerer ve durduk yere huzursuzluk olur. He suphelenirsin anlarim da gerek yok bence. Esler arasinda biraz ozelde olmali
0 oy
(1,094 puan) tarafından
Heryere girmem ama malum yerler var bakarım düzenli... Arkadaşlarıyla küfürlü küfürlü ergen konusmasi beni ilgilendirmiyor oraları karistirmam 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 2,232 göst.
+1 oy
14 cevap 505 göst.
0 oy
7 cevap 434 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde yag_murr (617 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 446 göst.
12 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Visalilal (121 puan) tarafından soruldu

410,029 soru