+1 oy
642 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (512 puan) tarafından
Kilom ayni  inmiyor diyetisyenli degil ben ekmegi pirinci kestim recel tatli falan yemiyorum çok canim çekerse azcik aliyorum  bol bol su iciyorum  3 litre uzeri su içiyorum vede emziriyorum kilom ayni hiç fark etmedi yaa

20 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bende öyle açken 82 700 civarı tokken 83 400 500 civarı 
-Reklam-
0 oy
(3,375 puan) tarafından
Sabahlari zerdecalli su ic canim diyetisyen onermisti
tarafından
Emzirmede sıkıntı olmuyor demi bu dediğiniz denesem olur mu acaba
(768 puan) tarafından
Ölçüsü nedir. Denedin mi ne kadar etki gösterdi. Şu sicakmi soğuk mu olmali
(3,375 puan) tarafından
Emzirmeyi bilmiyorum ualan olmasin, bir cay bardagi sıcak suya 1 cay kasigi koyup ac karnina iciyorsun
(768 puan) tarafından
Peki deneyimledin mi. Bı etkisini gördün mü ?
(3,375 puan) tarafından
Evet ben denemistim ama diyetle tabi, o zaman etkisini gormustum
0 oy
(6,921 puan) tarafından
o saydiklarini yemeyip ne yoyorsun? ilk iki gun en azindan baya eskilmen lazim. odem

midem falan
0 oy
(964 puan) tarafından
1 ayda 6 kilo verdim ben kaç kilosun 
(316 puan) tarafından
Neler yaptim ne tavsiye edersin?
(964 puan) tarafından
4 gün ağır diyet yaptım baygınlık geçirdim aralıklı oruç artı detoks şeklinde baktm olucak gibi değil daha hafif diyetle devam ettim sıfır ekmek ama normal olarak herseyi yemeye devam ettim hergün bir sürahi limon elma nane detoksu içiyorum 7 den sonra yemeye son verip gece uyumadan yeşil çayla noktalıyorum günü bu şekilde
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Porsiyonların fazla demekki sadece ekmeği kesmekle olmuyorki eti köfteyi tavuğu  meyveyi de kontrollü yiyeceksin günde bir porsiyon meyveyi geçme .şekerli icecek olmayacak ,sütü peyniri kontrollü az yiyeceksin .5 günde belirgin bir fark olmaz zaten çok beklentiye girme haftada 1 kilo en fazla gider zaten 
(512 puan) tarafından
Kiz zaten et ve et ürünleri yemem ben vejetaryen im porsiyonlarim da az
0 oy
tarafından
1 hafta daha bu şekilde yap 2 kilo verirsin yemek ölçülerini de azalmalısın
(512 puan) tarafından
Onlari da azalttım valla
0 oy
(238 puan) tarafından
Yemekle birlikte sıvı tüketme akşam 7den sonra su çay kahve harici hiçbirşey yiyip içme. Sabah kalkar kalkmaz kahvaltı etme mesela 10 da kalkıp 12 de yiyebilirsin. Ve gerçekten kilo vermek istiyorsan un ve undan yapılan herşeyi kesmen lazım. Makarna türleri şehriye pirinç vs. Şeker ve şekerli şeyleri de özellikle yememen lazım. 
(512 puan) tarafından
Vallahi dedigin gibi unlu yemekleri yemiyorum kizartma vs. Normal tencere yemekleri o da  bir tabak ekmekli yerdim simdi bir kaç kaşık sadece baska bir şey yemiyorum yinede ayni
0 oy
(11,819 puan) tarafından
Bismillah daha 5 gün olmuş bir dur kız ayrıca  haftadan haftaya sabah aç karna tartıl 
(512 puan) tarafından
Sabah aç karna tartiliyorum ama her gün :)
(11,819 puan) tarafından
Hergğn değil kız pazartesi tartı günü
0 oy
tarafından
Annem 3.4 gündür detoks yapıyor kiloyu daha tartılmadi ama 5 cm incelmis
(512 puan) tarafından
Tarifini verebilirmisin bana
0 oy
(9,683 puan) tarafından
5 gün çok da uzun zaman değil kız 1 ay sonra bak bu hale 5 günde gelmedik;)
0 oy
(882 puan) tarafından
5 gün kısa bir süre ben 1 ay diyet yaptım artı koşu ve uürüyüş yarım kilo veremedim sonra bozdum diyeti sonrada hamile kalmıştım zaten djjdjdjdj
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Eğer kilon çoksa biraz sık kendini özellikle akşam 5 hatta 4 den sonra birşey yeme bende 8 gündür yapıyorum 5 kilo verdim . Sabah 11 buçuk gibi kahvaltı öğleden sonra ara öğün en son 4 gibi akşam yemeği yiyorum sebze yoğurt veya köfte , tavuk yine yoğurt salata tarzı ekmek yok , gidiyor valla senden niye gitmiyor yanlış yaptığın birşey mi var acaba 
(8,532 puan) tarafından
8 günde 5 kgmi
(2,291 puan) tarafından
Evet ರ⁠_⁠ರ
0 oy
(74 puan) tarafından
Bir ayda 7 kilo verdim  Yürüyüş yapmalısın
0 oy
tarafından
Yorumlara baktım porsiyon miktarın azmis e ekmeği pirinci şekeri de kestiğin halde veremiyorsan kesinlikle kan değerlerinin vitaminlerin düşüktür. Özellikle demir ve D vitamini düşükse istersen aç yat aç kalk fark etmez gram veremezsiniz. Güzelce dahiliyeye gidin baştan aşağı kan idrar degerlerine baktırın hazır gitmişken diyetisyene kons. İsteyin aynı gün yönlendirirler ücretsiz diyetisyen desteğini de almış olurusnuz çok uzak değilse ayda bir devam edersiniz gitmeye. Ha eger çok uzaksa dahiliyeye bile gitme imkanı yoksa sağlık ocağına gidin oradan da en azından kan ve vitamin değerleri konusunda yardım isteyin neyiniz eksikse emzirme döneminize göre takviye verilir kullanırsınız diyetle ve emzirme ile verirsiniz. Normal şartlarda cok yemek yemiyorsaniz sadece emzirmeyle bile kilo vermeniz gerekirdi demek ki vücutta eksik olan birşeyler var 
(512 puan) tarafından
Olabilir ya valla çok az yiyorum sabah bir haşlanmiş yumurta bir domates o kadar sonra bol bol su içiyorum aksamlari ya çorba ya da sebze yemekleri dort beş kaşik en fazla et ürünleri yemiyorum zaten  vejetaryen im
tarafından
O konulara cok  hakim değilim ama vejeteryanlar yumurta yer mi canım sanki yumurta da yemiyorlar diye biliyordum ben
tarafından
Bir de çok az yemek yersen yine kilo veremezsin vücudun kaloriye ye ihtiyacı var metabolizmayi çalıştırmak için. Yani sadece sabah bir yumurta ile akşamda 3 5 kaşıkla olmaz o iş daha çok kilo alirsun. Ayrıca bu şekilde sütun de kesilir senin adam akıllı bir uzman desteği alman lazım aslında en azından sana örnek bir liste vermeli ki ona göre ayarla kendini. Üstelik et türü yetmediğin için kuru baklagilleri hafta en az 3 kez falan tuketmen gerekir diye biliyorum
(512 puan) tarafından
Et ve et urunleri yemiyorum canim sadece onun disinda sut ve sut urunleri yiyorum yumurta yiyorum bildigim kadariyla vejeteryan deniyo benim gibilere  her neyse boşver  bu konuyu da. Valla oturdugum yerde diyetisyen yok çocuklada uzak yerlere gidesim yok acikçasi o yüzden kendim kendimi  kistim oyle ireliyorum
0 oy
(13,979 puan) tarafından
Mezura alıp bel kalça basen ölçmeni öneririm

5 haftam benim de her hafta kilo veriyordum bu hafta bir gram bile vermemişim.

Ölçmüştüm Bir hafta önce ona göre 6 santim incelmişim demek ki yağdan gitmiş
0 oy
(1,711 puan) tarafından
Selam, sanırım 1 ay oldu diyet yapıyorum. Telefona FatSecret ve Oruç Takibi uygulaması indirdim. FatSecrettan her yediğimi kaydedip kalori hesaplaması yapıyorum. 6 kilo verdim. 8:16 Aralıklı oruç uygulamaya başladım 1 haftadır da. Çünkü kilo verimi durmuştu. Oruca başlayınca yeniden kilo vermeye başladım. Ben de emziriyorum. Yazdıklarım size güç olur umarım çünkü biliyorum süreç zor
0 oy
(1,906 puan) tarafından
Bence sudan kaynaklı olabilir aldanma hemen şimdi ben 2 bardak su içip tartilsam 500 gr fazla gösteriyor sjsjs . Su içme demiyorum kesinlikle iç bol bol sabah aç karnına tartil her gün aynı saatte . Bir de aralıklı oruç yaparsan verirsin ben 4 kilo verdim bir ayda bıraktım sonra hala verdiğim kilo ile aynıyım çok şükür tekrar basliycam 
0 oy
(1,871 puan) tarafından
Eğer adet öncesi falansan ödem yapmıştır vücudun benim tam iki kilo fazlam oluyor o dönemde sonra yavaş yavaş veriyorum 

Belki de verdin ama o yüzden aynı görünüyor olabilirsin çünkü en az biseyler oynaması gerek porsiyonu azalt 
0 oy
(103 puan) tarafından
56 kiloyum 5 jiko vermem lazim gtmiyoooo
(1,871 puan) tarafından
Boyun kaç
(677 puan) tarafından
Kiz 56 kiloyu kilo olarakmi görüyon:)
(103 puan) tarafından
1 60 kusur
(103 puan) tarafından
Kiz gobegim ve kollarim vqr ya gtmiyo
0 oy
tarafından

sağlıklı kilo vermek, hızlı bir şekilde olmaz. 5 günde kilo alınmaz, verilmez. düzen şart. sabırlı olman lazım. ayda 5 kilo verebilirsen bu iyi bir şey 

bir de porsiyon küçülteceksin. yemekten 8-10 kaşık, yoğurt varsa 5 kaşık şeklinde tüketeceksin
(512 puan) tarafından
Kiz valla 8 .10 kaşik bille yemiyorum anca dört  kaşik falan sabah 1 haşlanmış yumurta domates yiyorum sadece onun dişina  yemek yemiyorum dene bilir o kadar az
tarafından
tamam sabırlı olman lazım. diyet yapmak öyle 2 haftalık iş değil. atıyorum 20-30 kilo vereceksen belki 1 sene sürecek bir maraton. sonrasında da o kiloyu korumak için çaba harcaman lazım.  arada pes etmek istersin, sıkılırsın belki ama sonu senin için iyi olur. öyle 1 haftada kilo veremedim diye bakma hiç. bir de kan tahlili yaptır arada tiroid ve karaciğer enzimlerine baksınlar. bazen bunlar dengesizleşebiliyor. bitki çayları özellikle karaciğeri yorabilir

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 323 göst.
28 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pink26 (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 322 göst.
23 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne22 (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,090 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,691 soru

23,683,106 cevap

310,399 kullanıcı

...