0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (579 puan) tarafından

Yeğenim sözleşmeli erligi kazandı dünde açıklandı piyade komando olarak gidecek buraya kadar iyidi ama dün çok üzüldük bı yandan sabrederse 3 yıl hayatı güzel olacak ama duygusallığı çok fazla oldu bı anda 

Annesiyle babası ayrı bu çok koyuyor ona ben uzaktayım onlara yanlarında değilim dün annemlere gelmiş ağlamış sormuşlar anne ayrı baba ayrı diye ağlıyor çocuklara oluyor olan ayrılıklarda kocaman oğlan 20 yaşında çocuk gibi ağlamış tabi o ağlayınca herkes ağlamış çok üzüldüm dün biraz kahirlanarak konuşuyordu zaten kimseden giderken beş kuruş para istemiyorum falan dedi dedim niye öyle söylüyorsun teyzem meğer çocuk başka şeyleri dert ediyormuş istersen gitme dedim yok teyze gideceğim elimizden tutanmi var kendi hayatimi kurtarayim dedi bugün oldu ben bu durumuna hala ağlıyorum Allah'ım hakkında en hayırlısını versin 

4 Cevaplar

0 oy
(7,753 puan) tarafından
Hayatta herkesin payına düşen bir sınav var onun payına da bu düşmüş inşallah bundan sonra hayatı çok güzel olur.
(579 puan) tarafından
İnşallah Allah yardımcısı olsun gerçekten çocuğun yanında maddi olarak en çok babası destekliledi oda su son 2 yıldır umarım istediği gibi bir hayatı olur
-Reklam-
0 oy
(1,838 puan) tarafından
Ahh kurban olurum.  Bilinçsiz şekilde mutsuz evliliklerine aman yuvam kurtulur belki diye çocuk doğuran . Ya da göz göre göre mutsuz evliliğin üzerine çocuk doğuran kadınlar inşallah bu yazıyı görürlerde aklını başına alırlar.  Çok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun keşke elimizden bir şey gelse.
(579 puan) tarafından
Ayrilirlarkende çok ağlamıştı o zaman çok yalvardı annesine sonra annesi evlendi onada çok karşı çıktı başkası babalik yaparmi yapmadı bı orda kaldı bı babasinda ilk zamanlar hep annemlerde kaldı çocuğun aile hayatı olmadı şimdi bu zamanda açığa daha çok attı
0 oy
(13,365 puan) tarafından
Bide şu açıdan bakın belki de bu yolu anne babası ayrı olduğu için seçti ve ilerde daha güzel yerlere gelecek. Rabbim bizim için neler planlıyor bilemeyiz elbetteki içinden atabilecegi bisi degil Allah gönlüne ferahlık ömrüne hayırlı olanı versin inşallah 
(579 puan) tarafından
Evet siflrf bu yüzden seçti kendi hayatini kurtarmayi düşünüyor hep önce çocuktu şimdi bı anda değişti fikirleri birde erkek kardeşi var ikimizin hayatı için diyor Allah'ım hep kolaylıklar versin İnşallah hayatına gerçekten bu sebepler çok zor yatdimci olunacak bı durumda değil kendi içinde bunca yıl yaşadıklarını atıyor artık dışına
0 oy
(3,891 puan) tarafından
Hepimiz hırpalandıkça toprağa daha güçlü kök saldık. O da kök salacak. Tecrübe denilen döngü sırası yeğenine gelmiş. Sizlere destek olmak, anlamak, dinlemek düşer.  Allah yardımcısı olsun. 
(579 puan) tarafından
Amin İnşallah daha fazla sıkıntı çekmeden bu tecrübeyi kazanmasını çok isterim

İlgili sorular

0 oy
57 cevap 2,092 göst.
0 oy
21 cevap 939 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ⭐Beyza Nur⭐ (11,084 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,072 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kubrabas (205 puan) tarafından soruldu
0 oy