0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (112 puan) tarafından
Çok yorucu birgun du yine dün gece 2 kez uyandırıp tuvalete götürdüm ikisinde de çişini yaptı bu sayede sabah kuru uyandi sabah saat 9 da ben uyandırıp tuvalete oturttum ama tabi yine ağladı daha sonradan hem kakasını hem çişini yaptı aynı anda saat 9 da gün içerisinde sürekli çişini tuttu birdaha yapmadı altına da yapmadı ama tuvalete de yapmadı öğlen 2 de öğle uykusu na yattı tabi kaçınılmaz son yatağına yaptı çişini uyurken öğle uykusundan tekrar kalktığında üstünü değiştirip tekrar oturttum yine yapmadı ve akşama kadar yine tuttu çişini bu arada çişi var eminim çünkü çok sıvı tüketiyor kızım akşam 6 dan saat gece 11 e kadar tuttu çişini 11 de yine hem kaka hem çiş yaptı lazimligina dedim hadi artık yapmaz altına yatırdım yatağına 2 dk snra anne diye seslendi bi gittim yine yapmış ama bu sefer yatağa tabu ki bayağı yapmis hatta demin uyandırdım çişe oturttum yapmadı yok dedi şimdi yine yatırdım 1 saat snra yine kaldırcam sizce öğreniyor mu yoksa vaz mi geçeyim:(

4 Cevaplar

0 oy
(8,079 puan) tarafından
Ay bilemeyeceğim. Allah yardımcın olsun. Benim postlarda var
(112 puan) tarafından
Çok zorlanıyorum vallahi 2 günde yaşlandım yemin ederim kızıma da üzülüyorum yazık ne kadar zor geliyordur şimdi ona ama öğrenmesi de gerek tek sıkıntım acaba öğreniyor mu devam etsem mi yoksa hazır değil mi bıraksam mı gerçekten öğrendiğini anlayabilsem asla birakmam varsin işesin yıkanır eder ama işte anlayamıyorum
(8,079 puan) tarafından
Ben çok konuşmuştum. İşte bezi ay dede götürdü küçük bebişlere gibi. İlk denememiz hiç iyi olmamıştı. Benim de kızımın da psikolojisi bozulmuştu. Sonra ara verdim. Çok şükür. İkinci denememiz çok güzel geçti
(112 puan) tarafından
Erken mi başladım acaba :(
(8,079 puan) tarafından
Ben ilk 29 aylıkken başlamışım. Bilmiyorum ya. Yani benim kızım çok çişli kalkıyordu. Bir denemek istedim ben
-Reklam-
0 oy
(112 puan) tarafından
Uyudunuz mu kizlar ben hala çiş nöbeti:(
0 oy
tarafından
Pes etme öğreniyor 2sefer denemiştim ben pes edip, çok sıvı şeyler verme özellikle uyumadan önce çok sık çiş yapıyorsa 1 saatte bi kaldır

Yok dese bile yaptırmaya çalış oğlumda yok derdi yapardı sonra altına 
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Geceleri uyuduktan sonra bezini bagla sabah uyanmadanda cikar belli etme boylelikle sabah kuru alasiya kadar devam et oglum 27 aylik falandi gunduzleri asla tutmadim gecede uyuduktan sonra bagladim uyaninca cikardim zaten 4 5 gunlerde bezi asla islak olmuyor tutmasini ogreniyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 173 göst.
0 oy
1 cevap 301 göst.
31 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde GizemAsel (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 195 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Buse saglam (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 418 göst.
4 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Can_annesi_ (88 puan) tarafından soruldu

408,340 soru

12,267,726 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...