0 oy
2,025 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
Instagramdan biriyle tanışmıştık kızlar bir süre konuştuk sonra ani bir kararla buluşalım dedik. Çünkü sohbet harika ilerliyordu ruh ikizi gibiydik adeta. Ama kendisi arada sırada telefonda konuşurken özellikle seçici bir insan olduğunu o yüzden ciddi ilişkisi olmadığını filan söylüyordu. Ama ben de evlenilecek bir insan olduğumu düşündüğüm için bana karşı seçici olmaz diye düşünüyordum. O kadar bana güzel ve ilgili yaklaştı ki anlatamam. Tayin yerine bile benimle başlayacaktı sözde. Çok umut verdi, doğru insanmış gibi, hep duasını ettiğim kişi karşıma çıktı sanmıştım. Taa ki bugün buluşana kadar. Galiba boyumdan dolayı istemedi benim boyum 152 kızlar kendisi 180di ve yürürken şakasına ay bu kız da ne kadar kısaymış diyorsundur içinden dedim e yaani demesin mi :') anladım zaten. Sonra tabi benim özgüven kırıldı hal ve hareketlerim çekingenleşti sonra arkadaşça oturup sohbet edip sonra çıktık kendi de görseniz ahım şahım yakışıklı değil asla. En son ayrılırken elimi uzatıp hoşçakal dedim o da elimi sıkıp kararım olumsuz hakkını helal et demesin mi. Konuşup tanıdığım o harika insan buluşmada adeta yok oldu. Kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Hayatımda ilk defa reddedildim böyle bu şekilde ondan mıdır nedir hâlâ kendime gelemiyorum kızlar. Evet ufak tefek biriyim ama yüzüm gerçekten çok güzeldir hatta buluşmaya giderken otobüste bir teyze ne kadar güzel ve narin tatlısın keşke oğlumun da senin gibi bir eşi olsaydı dedi. Ama bu kişinin yaptığı gerçekten beni derinden kırdı. Ağlayasım var ağlayamıyorum da boğazımda içimde koca bir düğüm var. Konuştuğum inandığım birinin beni reddedip beğenmemesine bu ilişki ve konuşmanın bitmesine değil üzülmem asla kızlar. Şuan hissettiğim berbat his, kalbime yumruk yemiş gibi hissediyorum. Sizin tesellilerinize ihtiyacım var galiba.

57 Cevaplar

0 oy
(1,683 puan) tarafından
Ne guzel işte gormusun gercek yuzunu sen değil o kaybetti ne zamandandir taniyirdunuz
(35 puan) tarafından
Çok olmamıştı canim ama öyle umut verdo hayaller kurdu ki madem öyle neden o kadar hayal kuruyorsun benimle
(1,683 puan) tarafından
Aman be sal gitsin dert ettiyin çeye bak , kendini suçalama bu senin tecruben ileride daha dikkatli adimlar atarsın
-Reklam-
0 oy
(611 puan) tarafından
Bazıları hanzo çıkıyor canım rabbim en iyileriyle karşılaştır sın şükret ilerisi olsa belki mutsuz olacaktın yaşın da 24 ne etken ne geç bence küçüksün diyenlerede kız yaşıyla alakalı bir şey sormamus zaten 
(35 puan) tarafından
Vallahi hanzo ya daha kibar veya yanına bir kaç hoş cümle kurarak reddetse bu kadar canım acimazdi sağol canım yorumun için
(611 puan) tarafından
Aman boşver canım takma kafana daha güzeli gelir hayatına gerçi oda hayatına ediyor ama yapcak birsey yok ahaha
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Değer gördüğünüz insanın yanında çiçek açarsınız. Sizi değersiz hissettirdiyse olumsuz sonuçlanmadı sizin için daha hayırlı. Diğer türlü solar giderdin. 
(35 puan) tarafından
Buluşmadan önce gerçekten mutlu olabileceğim.birisi sanmistim çok değer verip ilgi gösteriyordu. Şimdi ise özgüvenim kırıldı. Güzel bir kız olmama rağmen neden neden neden diye diye iki gündür moralim yerlerde
(1,123 puan) tarafından
Neden çünkü vakti değilmiş ya da nasibin değilmiş. Gecikiyorsa güzelleşiyordur :)
0 oy
(1,443 puan) tarafından

Bence iyi yapmış başta söylemiş yani ilk buluşmada ya hevesini zevkini alıp sonra soyeksyedi yani sana dokunup felan yani oda var :angel:

(35 puan) tarafından
Öyle bir şeye asla izin vermezdim
(1,443 puan) tarafından
Canım şöyle İlk buluşmada demedim yani ileri zaman da , düşüncesini sana soylemeyip iş ciddiyete binince soyleseydi daha zor olurdu Emin ol
0 oy
(7,751 puan) tarafından
Hiç evlilik yaptın mı daha önce canım sosyal medyada tanıdıklarına çok bel bağlama sen niyeti gerçekten evlilik olan oralarda aranmaz.
(35 puan) tarafından
Öyle bir güven veriyorlar ki gerçekten iyi biri galiba diyorsunuz
0 oy
(9,549 puan) tarafından
1.52 de o boya baya düşük kalır canım. Olabilir konusurken hersey pespembe gelir ama gorusunce o elektrık alınamayabılır. Bende 1.58 im eşim 1.83 ama Allah yazmıs oldu 10 sene geçirdik ıkı evladımız olacak insallah. Rabbım yazarsa gerisi bos hayırlısı olsun 
(35 puan) tarafından
Biliyordu boyumu. Anlamadım neden böyle oldu zaten ben de kendisini beğenmemiştim ama asla onu kırmadan cekilirdim. Onun yaptığı çok üzdü gerçekten
(9,549 puan) tarafından
Üzülme canım erkekler ma.ldır. kibarını cok zor bulursun :)
0 oy
(1,913 puan) tarafından
Bence ilk görüşte söylemesi daha iyi. Oyalasa senin için daha kötü olurdu. Kimse kimseyi de beğenmek zorunda değil. Ve sosyal medyadan tanışmak da ne kadar sağlıklı bilemedim.
(35 puan) tarafından
Aradığım o kişi sensin diyordu ta ki buluşmaya kadar:) ne guvenler verdi hayaller kurdu benimlee. Sonuç böyle olunca acaba çok mu çirkin biriyim diyip duruyorum iki gündür
0 oy
tarafından
Allah kurtarmış ablacım bosver uzülme oyle egoist kibarlik bilmeyen karsisindaki insan kırılırmı düsünemeyen bir insanla bir omrünü çürutmekten kurtuldun.Hiç te kendini üzme degmez sen sevdiysen de zamanla unutulur pisman olmaktan kırgın olmak cok daha iyidir
(35 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim böyle yorumlar yapıp kalbimi rahatlatan herkesten Allah razı olsun:)
tarafından
Gercekten kalbinizi uzmeyin kimse icin uzülmeye degmez hayat sizin baskaları icin kendinizi üzecek zamanı kısitlı tutmus neden bosa harcayasıniz ki
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Iyiki de beğenmemiş beğenmediği bir insana bu kadar kırıcı yaklastigini düşünürsek seni ilerde çok daha fazla uzerdi bu insan yol yakınken olmaması iyi olmuş. Bir de ya güzelsin deseydi sonrasını düşünmek bile istemiyorum. Aşk biter saygı baki kalır ama bu insan o saygıyı da koruyamazmis net 
(35 puan) tarafından
Gerçekten egoistti galiba bir insan hiç mi düşünmez ya o kadar mı beğenmedin. İki gündür acaba ben cok mu çirkinim diyip duruyorum çevrem tarafından begenildiğim halde özgüvenim kırıldı ya zaten ben de kendisini begenmemistim ama onu kırmadan cekilirdim onun gibi yapmazdim ki :( teşekkür ederim yorumunuz çok iyi geldi bu arada
(1,036 puan) tarafından
Rica ederim canım bak sana bir hikaye anlatayım kralın biri ejderhayi kuyudan çıkarana sandık dolusu altın verecekmiş talip olan herkesin kuyudan iner inmez yanık bedenleri çıkıyormuş en sonunda yoksul bir adam talip olmuş bu göreve iple kuyuya sarkitmislar derken erjerha hemen kendini göstermiş adama elindeki kurbağayi gösterip güzel mi diye sormuş.. adam da gonul gozu kimi severse o güzeldir demiş .. ejderha adamı sağ salim gönderip kendisi de çok uzak diyarlara gitmis. Eminim çok güzelsindir bunu buradan hissedebiliyorum rabbim karşına hayirli insanlar çıkarsın inşallah
0 oy
(603 puan) tarafından
Kullanma durumu olmamış bu tarafından bakıp dürüst yaklaştığı için mutlu olmalısın. İçi dışı ayrı olsaydı da kandirilsaydin daha büyük bi darbe yerdin . Herkes tarafından her şeyimiz begenilecek değilmiş demekki dersin ve bundan sonra bu durum sana normal gelir kimse seni bu sebepten kıramaz 
(35 puan) tarafından
Canım çok haklisin ama bu adam buluşmadan once bana çiçek gibi davraniyordu o kadar icten ilgili, gelecek hayali kuran ilgili üstüme düşen. Buluşunca dedim ya acaba neden o kadar mı çirkinim yüzüne bakılmayacak kadar, fotoğraflarımı inceledim ne kadar farklı olabilirim fotoğraflardan diye. Galiba benim kalbim çok hassas:(
(603 puan) tarafından
Canım hiç boydan fotoğraf atmış miydin ? Boyunun kısa olduğunu biliyor muydu ? Ne kadar çirkin olursa olsun maalesef boyu uzun kızlara da waww diye bakıyorlar. Kısa olup güzel olanlara da sırf kısa diye burun kıvırıyorlar . Ben doğru bulmuyorum bu durumu. Zaten önce iç güzelliğini sevmesi lazımdı. Eğer öyle olsaydı dışına hiç takilmazdi . Allahtan hemen yolunuz ayrıldı da kurtuldun . Keşke kırıcı olmadan yolunuz ayrilsaydi ama erkekler genelde bencildir , önce kendini düşünür.
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Aman minnoşum boşver o seni kaybetti
(35 puan) tarafından
:'))))
0 oy
(139 puan) tarafından
Bazı şeyler olmuyorsa vardır bir hayır canım hakında hayırlısı olsun
0 oy
tarafından
Kız dünden beri olay oldu konu hep gözüme çarpıyor kırıldım incindim falan diye :D başına gelmeyen yoktur konu sahibi kabullen geç bence :D :) 
0 oy
(124 puan) tarafından
Çok üzülmüşsündür eminim ama düşünmene değmez ama ben senin yanında olsaydım mesaj yazardım sen olumsuz demesen Ben olumsuz diyecektim kendine bu kadar güvenme gibi güzel bir mesaj yazsan o da bir kendine gelsen çünkü her şey dış görünüş değildir
(35 puan) tarafından
Ay keşke yapsaydım vallahi ama.numarasini sildim instadan çıkardım engelledim bunları yanindan ayrilir ayrılmaz yaptım, buradan da anlar heralde benim de onu istemedigi…degilmi?Yemin ederim ağzıma bir seylere benzetmek geliyor dış gorunusunu ama yapamam :D gerçekten kimseye karşı kötü düşünmek de istemiyorum kirilacagi seyi arkasından buradaki insanlara bile diyemem ben niye bu kadar safsam:)
0 oy
(103 puan) tarafından
Hic mi resmini gormedj
0 oy
(2,546 puan) tarafından
E yavrum sen de begenmemissin zaten.uzaktan konusmak en kolayidir.ben de mesela bekarken Brad Pitt ne ki öyle yakışıklı biriyle gorusuyordum ki beni o da beğeniyordu Allah'ı var bende onu ama elektrigimiz bı turlu tutmuyordu yani bende aynı o senin bulustugun adamın yaptığını yaptım sen çok yakışıklısın falan ama kusura bakma ben elektrige inanırım yapamam seninle dedim arkadaş kalalım dedi yok dedim ya ben erkekle arkadaş kalamam demiştim üzülmüştü ama yas tutmamistir arkamdan :))))

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 502 göst.
0 oy
4 cevap 319 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mami (579 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 932 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ⭐Beyza Nur⭐ (11,067 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,043 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kubrabas (203 puan) tarafından soruldu