0 oy
762 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşim goguslerime yorum yapıyor şimdi de kilo aldım diye alma diyor kendisi sanki çok karizmatik çok sinir oluyorum hep bir kusur bulma derdinde göğsün küçük diyor kafam kadarmi olsun terbiyesiz artık soğuttu kendinden böyle eşe ne yapmak lazım soğutuyor kendinden böyle saygısız yaklaşımıyla sonra neden bana fevri davranıyorsun diyor 

Bendd çok afedersiniz en son sinirlendim seninde şeyin küçük işe yaramıyor dedim 

33 Cevaplar

0 oy
(6,771 puan) tarafından
Göğüs frlan da kiloma bazen diyor çok kilo aldın dikkat et hastalıklar xikar diye bende mutluyum ben kilomla sanane diyorum geçenlerde gobegimle oynuyordu :D ama göğüslerime de birşey derse yani bı art niyet ararım tepkim sert olur eşim zayıf ben de de biraz kilo var hak veriyorum yanında ondan önce ben kendimi yakıştıramıyorum ama çok fazla hormon hapı kullandım ve kullanmaya devam ediyorum ben yemeğime de dikkat etmiyorum eğer ona olsun dikkat etsem hemen kilo vercem çünkü şu ara diş yaptırıyorum çorba içiyorum ilk 2 gün çok zorlandıydım 2 kilo vermişim 
(103 puan) tarafından
Kac kilosun
(6,771 puan) tarafından
86 yim boyun uzun olduğu için göze batmiyir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Severek mi evlendiniz
tarafından
Severek evlendik ama hep bel altı konusuyordu evlenmeden önce de sürekli yani
0 oy
(622 puan) tarafından
İyi demişsin. Niye evlenmeden önce bilmiyor muydu gözü mü kördü de şimdi dert oldu. Madem büyük seviyor başta yaklaşmasaymış. O göğüs büyür de onun aklı hep böyle küçük kalır bacım. Eften püften şeyler için adamın da canını sıkıyorlar ya 
tarafından
Burnumda büyükmüş benim burnum az tombul çok da değil yüzüme yakışıyor en son dert edeceğim şeyi bana dün kalbimi kırdı
0 oy
(9,053 puan) tarafından

Keşke kocamda 1 kere konussa bende zayıflama motivasyonunu bulsam:ermm:

0 oy
(1,299 puan) tarafından
O benim kiloma laf ederse ben de keline laf ederim sırtındaki kıllara laf ederim altta kalma 
0 oy
(374 puan) tarafından
Sesli güldüm :)) iyi demişsin valla 
0 oy
(163 puan) tarafından
Erkeklerin hassas noktası canım ordan vurmasan iyi olur. Sen de kelsin de gobeklisin de ama şeyin küçük ise yaramıyor deme. Adam ömür boyu unutmaz çok büyük laf
tarafından
Unutmasın o beni kırıyor ama bende unutmam
(163 puan) tarafından
Onun yaptığı doğru değil zaten, ama senin söylediğin şey onun soylediklerine göre daha kötü. Erkeklerin açısından bakmak lazım. Bence otur konuş kilo vermeni istiyorsa ver bence, hem kendi sağlığın için hem de karı kocanın birbirlerinden böyle istekleri olabilir. Sen de ondan iste mesela sen de şunu düzelt ben de onu beğenmiyorum de. Adam şeyi küçükse buyutemez, ama başka cinsel problemleri varsa destek alabilir. Bence onu istemeden söyledim öyle bir şey yok aslında ama şunları duzeltebilirsin de sağlıklı bir evlilik için.
0 oy
(523 puan) tarafından
Ben 47 kiloydum ve kolay kolay kilo almıyorum ikinci hamileligim 14 hafta oluyo ama şükür eşim hiç bu konuda konuşmaz hamilelikten dolayı göğüslerim büyüyo buyumusler yakismis diyor karnım cikiyo yakında benim göbeğim kadar olcak diyo kendi kilolu çünkü ve boyu benimle aynı 83 kilo o yüzden sıkıntı yasamiyoruz
0 oy
(3,935 puan) tarafından
Hahahaha cevabina koptum, iyi demissin kiz :D valla benim esimde dogumdan sonra 4 5 kilo fazlam kaldi diye gobege bak diyodu. Bu arada kendi evlendigi kilonun neredeyse 20 kilo fazlasi, bense evlendigim kilonun 6 kilo fazlasiyim. Ben iki cocuk dogurdum sen naptin sisko diyorum bende :D
0 oy
(10 puan) tarafından
Benimde eşim çok zayıf sin biraz kilo al der üzülüyorum çünkü alamıyorum kilo
0 oy
(9,571 puan) tarafından
Benım eşim sagolsun hic bir yorumda bulunmaz hatta benımkıler buyuk ve sarkık ona ragmen laf edince olsun boyle güzel der. Belki begenmıyordur bılmıyorum ama bana aksettirmemesi iyi. Dogumdan sonra umarım kendıme gelir kglerden kurtulurum. 
0 oy
(2,041 puan) tarafından
Valla eşim şaka takılır bende ona derim hemen kilo verilir ama dökülen saç geri gelmez keltosum diye öyle diyince susar e napayım oda bana takılıyor
0 oy
(1,921 puan) tarafından
Bana yapıyor çok zayıfladın  yüzün kaşık kadar kaldı  zayiflayinca çirkin oluyorsun diyor  ama takmıyorum  Bn nasıl mutluysam o 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,189 göst.
8 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Asel_asena (535 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 222 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Merveadiyaman (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 349 göst.
0 oy
56 cevap 537 göst.
3 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,784 puan) tarafından soruldu

404,870 soru

12,128,545 cevap

36,492 kullanıcı

...